Lifestyle|21.01.2019 22:06

Η εντυπωσιακή άφιξη των κριτών στο «MasterChef 3» (vids)

Newsroom

Tο «MasterChef», ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες, επέστρεψε στο Star με τον τρίτο κύκλο.

Περισσότεροι από 500 λάτρεις της μαγειρικής θα έχουν τη μια και μοναδική ευκαιρία να πάρουν το πράσινο φως για την επόμενη φάση, να φορέσουν δηλαδή την πολυπόθητη ποδιά, αφού πρώτα όμως καταφέρουν να πείσουν τους κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλο, για τις ικανότητες τους.

Δυο, τουλάχιστον, από τους τρεις κριτές του «MasterChef» πρέπει να πουν το μεγάλο «ΝΑΙ», για να συνεχιστεί το ταξίδι τους. Ένα ταξίδι που για κάποιους θα τελειώσει νωρίς και για άλλους θα συνεχίζεται, όσο αυτοί κατορθώνουν να εντυπωσιάζουν τους τρεις κριτές του «MasterChef» με τα πιάτα τους. 

Οι auditions του «MasterChef» ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη. Οι απαιτήσεις των κριτών φέτος είναι ακόμα μεγαλύτερες και οι υποψήφιοι το καταλαβαίνουν από την πρώτη στιγμή. Η αναζήτηση του επόμενου «MasterChef» μόλις ξεκινάει. Κατά τη διάρκεια των οντισιόν, οι Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, είδαν, γεύθηκαν, απογοητεύθηκαν αλλά και γοητεύθηκαν.

Η ταχύτητα, η συνέπεια, η δημιουργικότητα, η αφοσίωση, η λεπτομέρεια, θα κρίνουν την πορεία των παικτών στο παιχνίδι. Οι πιο «αδύναμοι» αποχωρούν από τον διαγωνισμό μέσα από εβδομαδιαίες δοκιμασίες.

Δείτε την εντυπωσιακή άφιξη των κριτών στο «MasterChef 3».

StarMasterChefMasterChef 2019