Lifestyle|03.09.2021 12:33

Lil Nas X: Προκαλεί ο 22χρονος ράπερ που φωτογραφήθηκε σε προχωρημένη «εγκυμοσύνη»

Newsroom

Με αφορμή την κυκλοφορία του δίσκου, που θα γίνει στις 17 Σεπτεμβρίου, ο Lil Nas X φωτογραφήθηκε με ένα στεφάνι από λουλούδια στο κεφάλι του, ενώ φαίνεται ότι βρίσκεται σε προχωρημένη… εγκυμοσύνη. Ο τραγουδιστής δήλωσε στο περιοδικό People ότι του ήρθε η ιδέα να κάνει τη συγκεκριμένη φωτογράφιση, αφού άκουσε το τραγούδι «Dolla Sign Slime» που περιλαμβάνεται στο νέο του άλμπουμ.

«Είπα: "Θεέ μου, αυτό είναι καταπληκτικό"», οπότε, όπως λέει, κάλεσε τον στυλίστα του, ο οποίος συμφώνησε ότι όλα συνδυάζονται μεταξύ τους και πως το νέο άλμπουμ του καλλιτέχνη είναι το μωρό του και του πρότεινε να κάνει μία φωτογράφιση ως έγκυος. Ο τραγουδιστής δήλωσε ακόμα για το νέο του άλμπουμ πως «είμαι ο πατέρας και η μητέρα του. Αλλά υποθέτω ότι και οι παραγωγοί που το δούλεψαν είναι κι αυτοί σαν μπαμπάδες ή ίσως θείοι».

Το Montero δημιουργήθηκε σε μεγάλο βαθμό τον τελευταίο χρόνο κατά τη διάρκεια του lockdown. Η δημιουργία του, είπε ο Lil Nas X στο Twitter την περασμένη εβδομάδα, ήταν «θεραπευτική».

«Έχω αλλάξει με πολλούς τρόπους», δήλωσε. «Έχω αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζω πολλές καταστάσεις, τον τρόπο που διαχειρίζομαι τη θλίψη και το θυμό μου και απλά καταλαβαίνω ότι δεν χρειάζεται να αντιδράσω στα συναισθήματα με συγκεκριμένους τρόπους. Δεν μπορώ να επιλέξω πώς νιώθω, αλλά μπορώ να επιλέξω πώς θα αντιδράσω. Έχω μάθει να αφήνω τα σχόλια των ανθρώπων να κυλούν πίσω μου».

T

«Old Town Road»: Ο άνεργος ράπερ με το τραγούδι που ξεπέρασε το Despasito

Το τραγούδι «Old Town Road» του 22χρονου ράπερ Lil Nas X κατέρριψε επισήμως το ρεκόρ μακροβιότητας στην κορυφή των πωλήσεων δίσκων στις ΗΠΑ, με παραμονή 17 εβδομάδων στην πρώτη θέση, όπως είχε ανακοινώσει το περιοδικό Billboard. Το τραγούδι του Lil Nas X, με τη συμμετοχή του τραγουδιστή Μπίλι Ρέι Σάιρους (πατέρα της Μάιλι Σάιρους), εκθρόνισε το «One Sweet Day» της Μαράια Κάρεϊ (1995) και το «Despacito» των Λουίς Φόνσι και Ντάντι Γιάνκι, με τον Τζάστιν Μπίμπερ (2017).

Ο ίδιος συνέθεσε το «Old Town Road» στη βάση ενός ρυθμού που αγόρασε έναντι 30 δολαρίων από έναν μουσικό στην Ολλανδία. Το αποτέλεσμα, ένα ρυθμικό ραπ τραγούδι με κάντρι αισθητική. To success story του ράπερ ξεκίνησε όταν έφηβος ακόμα περνούσε ατελείωτες ώρες στο διαδίκτυο «χτίζοντας» την online περσόνα του. Το διαδίκτυο είναι και η πλατφόρμα μέσα από την οποία προώθησε τη μουσική του και έγινε viral, ενώ δημιούργησε και ένα cawboy trend στον τρόπο ντυσίματος. 

Τον Ιούνιο του 2019, ο Nas X εμφανίστηκε με τον Σάιρους στα BET Awards, και λίγο αργότερα έκανε το ντεμπούτο του στο διάσημο φεστιβάλ Glastonbury, όπου τραγούδησε με τη Μάιλι Σάιρους. Τα τρία κομμάτια του που απογείωσαν τη φήμη του είναι το «Rodeo» με την Cardi B, το «Panini» και το «Old Town Road». Τον Ιούλιο του 2019 η Vogue ανέφερε τον Nas X ως τον «μάστερ» της γκλαμ καουμπόι αισθητικής στο Instagram.

Όλες οι ειδήσεις

Μίκης Θεοδωράκης: Η Ρωμιοσύνη θρηνεί - Ο καλλιτεχνικός κόσμος τον αποχαιρετά

Mad Clip: Ορδές θαυμαστών στο σημείο που σκοτώθηκε - Το μήνυμα από την Άννα Μαρία Ηλιάδου

ABBA: Νέος δίσκος, 40 χρόνια μετά τη διάλυσή τους - Συναυλία με τα ψηφιακά τους άβαταρ

La Casa de Papel: Κάνει σήμερα πρεμιέρα ο 5ος κύκλος της σειράς

78ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας με Αλμοδόβαρ και Ρομπέρτο Μπενίνι

Lil Nas Xράπερ