Lifestyle|23.09.2021 11:17

Michael Landon: Πωλείται το σπίτι του Τζο Ίνγκαλς από «Το μικρό σπίτι στο λιβάδι»

Newsroom

Τον Ιούνιο του 1960, ο δημιουργός της τηλεοπτικής σειράς «Το μικρό σπίτι στο λιβάδι», Μάικλ Λάντον, αξιοποιώντας τα χρήματα που κέρδισε από τον ρόλο του στην «Bonanza» αγόρασε ένα σπίτι σε ισπανικό στιλ στο Λος Άντζελες, το οποίο κράτησε για περίπου ενάμιση χρόνο.

Ωστόσο, ο ηθοποιός το πούλησε τον Φεβρουάριο του 1962, αφού προηγουμένως είχε προσθέσει στο ακίνητο μία πισίνα. Ο Λάντον ήταν τότε παντρεμένος με την Ντόνι Λέβι- Φρέιζερ, με την οποία και χώρισε λίγους μήνες μετά την πώληση του ακινήτου. Το σπίτι χτίστηκε το 1926 και διαθέτει τοξωτές πόρτες, μπαλκόνια και πλακάκια από τερακότα, ενώ τα μπάνια του είναι εποχής.

Ο θάνατος του Michael Landon από καρκίνο

Ο Michael Landon, ο οποίος υποδύεται τον Τζο Ίνγκαλς στο «Μικρό σπίτι στο λιβάδι», γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη (Φόρεστ Χιλς του Κουίνς), αλλά σύντομα η οικογένειά του μεταστεγάστηκε στο Κόλινσγουντ, του Νιου Τζέρσι. Από μικρός είχε έφεση στον αθλητισμό και στον ακοντισμό όπου είχε την καλύτερη επίδοση στις ΗΠΑ για το 1954, χάρις στην επίδοση του αυτή μάλιστα κέρδισε μια υποτροφία, ωστόσο ένας τραυματισμός που υπέστη στο μπράτσο έθεσε από νωρίς τέρμα στην αθλητική του σταδιοδρομία. Τότε και προκειμένου να βιοποριστεί έκανε διάφορες δουλειές, αλλά είχε ήδη αποφασίσει πως αυτό που του ταίριαζε ήταν η ηθοποιία.

Ο Landon παντρεύτηκε συνολικά τρεις φορές και απέκτησε εννιά παιδιά. Την άνοιξη του 1991 και ενώ πρωταγωνιστούσε ήδη σε ένα τηλεοπτικό σόου διαγνώσθηκε με καρκίνο στο πάγκρεας. Δεν δίστασε μάλιστα να μιλήσει δημόσια για την αρρώστια του, εμφανιζόμενος στην εκπομπή του Τζόνι Κάρσον, αλλά τελικά υπέκυψε στις 1 Ιουλίου του ίδιου έτους, σε ηλικία μόλις 54 ετών, στο Μαλιμπού της Καλιφόρνιας.

Όλες οι ειδήσεις

Animasyros 2021: Ξεκίνησε και «βρέχει» ελευθερία - Έμπνευση και δημιουργία εν μέσω πανδημίας στην Ελλάδα

Britney vs. Spears: Έρχεται νέο ντοκιμαντέρ για τη μάχη που δίνει η Μπρίτνεϊ για την ελευθερία της

Monica Bellucci και Άννα Βίσση χέρι χέρι στο Ηρώδειο - Όταν η «απόλυτη» γνώρισε την Ιταλίδα σταρ

Willie Garson: Πέθανε ο «Stanford Blatch» του Sex and the City στα 57 του

Louis Vuitton: Στη νέα καμπάνια του γαλλικού οίκου συμμετέχουν μαθητές της Μήλου

Το μικρό σπίτι στο λιβάδιηθοποιόςΛος Άντζελες