Lifestyle|29.09.2021 08:27

Leni Klum - Lila Moss: Οι κόρες δύο διάσημων μοντέλων κερδίζουν το στοίχημα στις πασαρέλες

Newsroom

Είναι η νέα γενιά στις διεθνείς πασαρέλες της μόδας και το κοινό τους στοιχείο είναι ότι οι μαμάδες τους είναι δύο από τα πιο γνωστά supermodels των προηγούμενων δεκαετιών. Οι νεαρές κόρες της Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum), Λένι, και της Κέιτ Μος (Kate Moss), Λίλα Γκρέις, κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη μόδα και εντυπωσιάζουν η κάθε μία με το στιλ της. 

Λένι Κλουμ: «Από 11 ή 12 ετών παρακαλούσα τη μαμά να με αφήσει να γίνω μοντελο»

Η Λένι Κλουμ (Leni Klum) αποκάλυψε ότι στην πραγματικότητα ήθελε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ πολύ νωρίτερα, αλλά της το απέκλεισε η διάσημη μαμά της. «Μεγάλωσα παρακολουθώντας τη μαμά μου να δουλεύει» εξήγησε η Λένι για το φυσικό της ενδιαφέρον για το μόντελινγκ. «Από 11 ή 12 ετών την παρακαλούσα και τελικά έκλεισα τα 16 και είπε ότι θα μπορούσα επιτέλους να ξεκινήσω το μόντελινγκ».

Καθώς ακολουθεί τώρα τα βήματα της μητέρας της, η έφηβη είπε ότι την συμβουλεύεται συνεχώς για την πορεία της στον χώρο της μόδας. Η Λένι φαίνεται να έχει βρει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Άρη Ραξέφσκι. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Pop Up», η 16χρονη κόρη της Χάιντι Κλουμ και ο 18χρονος γιος του Σπύρου Πώρου, ο οποίος είναι παίκτης χόκεϊ, είναι ζευγάρι. Η σχέση των δυο νεαρών παιδιών μετρά μόλις μερικούς μήνες.

T

«Μου λέει πάντα ότι πρέπει να διασκεδάζω...». Ωστόσο παρότι η Λένι συμβουλεύεται τη Χάιντι είπε ότι προσπαθεί να κάνει τις δικές της επιλογές και είναι «σίγουρα αντίθετη» με τη μαμά της, ειδικά σε ό,τι αφορά την αίσθηση του στιλ της.

«Το αποκαλεί grungy, εγώ το λέω υπερμεγέθη, υποθέτω... Δεν θα με δεις ποτέ με στενά τζιν γιατί δεν μου αρέσει να φοράω πράγματα που είναι άβολα... θέλω φαρδιά και μεγάλα», έχει δηλώσει η Λένι. Ο βιολογικός πατέρας της είναι ο Ιταλός επιχειρηματίας Flavio Briatore. Οι γονείς της, όμως, χώρισαν όταν η Χάιντι ήταν έγκυος και μόλις γεννήθηκε την υιοθέτησε ο Βρετανός μουσικός Seal. 

T

Λίλα Μος: Η 18χρονη κόρη της Κέιτ Μος έχει ήδη χαράξει τη δική της πορεία

H Λίλα Μος ( Lila Grace Moss-Hack), είναι προορισμένη γαι τη... διασημότητα. Με μητέρα την Κέιτ Μος, είδωλο της μόδας, και πατέρα τον Τζέφερσον Χακ, creative director και συνιδρυτή της Dazed Media, όλ αμοιάζουν λίγο ως πολύ... προδιαγεγραμμένα. Η Λίλα ακολούθησε το επάγγελμα της μητέρας της, και χαράσσει τη δική της πορεία στο χώρο.

Το iconic μοντέλο των '90s, όπως είχε δηλώσει και στο παρελθόν, εξακολουθεί να στηρίζει την κόρη της σε όποια απόφαση κι αν πάρει, το οποίο έκανε και πρόσφατα, όταν εμφανίστηκε στο σόου μόδας που περπάτησε η Λίλα. Η 18χρονη άνοιξε την επίδειξη του Richard Quinn, που αποτέλεσε το τελευταίο σόου της Εβδομάδας Μόδας Λονδίνου, με τη μητέρα της να βρίσκεται στην πρώτη σειρά για να τη χειροκροτήσει. 

T
T
T

Σε πρόσφατη εμφάνισή της στην πασαρέλα Fendi x Versace, η 18χρονη κόρη της Κέιτ Μος δεν έκρυψε την αντλία για τον διαβήτη (τύπου 1) που είναι τοποθετημένη στον μηρό της, αποσπώντας χιλιάδες θετικά σχόλια από τους χρήστες των social media.

Όλες οι ειδήσεις

Άκης Πετρετζίκης: Γάμος και βάπτιση για τον σεφ - Μυστική η τοποθεσία μέχρι την τελευταία στιγμή

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος για τις «Άγριες Μέλισσες» και τις κακές κριτικές που είχε στο θέατρο - «Ένιωθα άχρηστος»

R. Kelly: Ένοχος για trafficking και σεξουαλική κακοποίηση γυναικών και ανηλίκων - Η ιστορία της Aaliyah

Πρίγκιπας Αλβέρτος και Σαρλίν: Εντείνονται οι φήμες περί χωρισμού

GNTM 4: Οι παίκτες που μπήκαν στο σπίτι - «Φωτογράφιση για να ερεθίσετε τον γείτονα» ξεσπά ο Λιάγκας

κόρηεπίδειξη μόδαςμοντέλαΚέιτ ΜοςΧάιντι Κλουμ