Lifestyle|10.10.2021 16:40

Ο εγγονός του Ανέστη Βλάχου μιλά για τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει για τη διαθήκη του ηθοποιού

Newsroom

Σε αντίπαλα στρατόπεδα έχει χωριστεί η οικογένεια του ηθοποιού Ανέστη Βλάχου. Ο Ανέστης Βλάχος, συνονόματος εγγονός του ηθοποιού μίλησε στην Ελένη Τσολάκη και την εκπομπή του Open την Κυριακή (10/10) για τη διαμάχη του πατέρα και της θείας του με αφορμή την περιουσία του αείμνηστου ηθοποιού.

Ο εγγονός του Ανέστη Βλάχου περιέγραψε ότι είναι δύσκολη η απώλεια, μιας και είναι 40 ημέρες που έφυγε ο παππούς του. Ο εγγονός του ηθοποιού εξήγησε λοτι δεν πρόκειται για δύο οικογένειες, αλλά για μία. Χωρίζεται απλά στην οικογένεια που δημιουργήθηκε από τον πρώτο γάμο και στην οικογένεια που δημιουργήθηκε από τον δεύτερο γάμο.

«Είναι προσωπικά ζητήματα που αφορούν τον πατέρα μου και τη θεία μου. Είναι δικά τους θέματα, θα τα λύσουν οι ίδιοι, με τον τρόπο που θα τους φωτίσει ο Θεός. Εμείς αυτό που προσευχόμαστε ως υπόλοιπα μέλη της οικογένειας είναι να πρυτανεύσει η λογική» συμπλήρωσε.

Ο Ανέστης Βλάχος ανέφερε επίσης ότι ο άνθρωπος που έχει φύγει από τη ζωή θέλει να βλέπει τα παιδιά του μονιασμένα.

Μπορεί ο Ανέστης Βλάχος να είχε κοντά του τα δύο του παιδιά από διαφορετικούς γάμους, όσο ήταν στην ζωή, αλλά σύμφωνα με την Espresso πλέον έχει ανοίξει ο Ασκός του Αιόλου. Τα μέλη της οικογένειάς του έχουν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα. Ο λόγος είναι η διαθήκη του μεγάλου ηθοποιού που αμφισβητείται και βρίσκεται στα χέρια της δεύτερης συζύγου του και της κόρης του.

Ο Ανέστης Βλάχος απέκτησε δύο παιδιά τον Ηρακλή με την τραγουδίστρια, Αναστασία Παπανδρώνη και την Έλλη με την συνάδελφό του, Μαρία Γαρίτση. Η διαμάχη ξεκίνησε όταν ο γιος του Ηρακλής πληροφορήθηκε πριν από λίγες ημέρες, ότι ο πατέρας του άφησε ιδιόχειρη διαθήκη στην δεύτερη σύζυγό του και μέσα στην οποία δεν αναφέρεται ο ίδιος πουθενά.

Σε επικοινωνία της Espresso με τον δικηγόρο του Ηρακλή Βλάχου μεταφέρθηκε το εξής: «Ο εντολέας μου πληροφορήθηκε πως έχει βρεθεί ιδιόγραφη διαθήκη του πατέρα του, της οποίας το κύρος ο εντολέας μου αμφισβητεί και προτίθεται να κινηθεί δικαστικά εναντίον όσων εμπλέκονται στην υπόθεση αυτή, προκειμένου έτσι να προστατεύσει την μνήμη του πατέρα του και τα δικά του κληρονομικά δικαιώματα».

«Αυτό που υπάρχει σαν περιουσία είναι ένα σπίτι και κάποια αγροτεμάχια. Δεν είναι τόσο μεγάλο το ζήτημα. Θέλω και εύχομαι ο μπαμπάς μου με τη θεία μου να κάτσουν σε ένα τραπέζι και να πρυτανεύσει η λογική», πρόσθεσε επίσης ο εγγονός του Ανέστη Βλάχου.

Όλες οι ειδήσεις

Ελένη Τσολάκη: «Το OPEN μού έδειξε εμπιστοσύνη - Είναι μία δύσκολη χρονιά, με μεγάλο ανταγωνισμό»

Olivier Rousteing: Ο επικεφαλής του Balmain αποκαλύπτει το σοκαριστικό του ατύχημα - Ήμουν τυχερός

Jung Ho-yeon: Πώς το Squid Game την έκανε mega star - Απέκτησε 15 εκατ. νέους ακολούθους και «χρυσά» συμβόλαια

Τάσος Ξιαρχό: «Ο πατέρας μου ήταν συχνά μεθυσμένος και μας κυνηγούσε με την καραμπίνα να μας σκοτώσει»

Gwen Shamblin: Η γκουρού της διαιτολογίας που υποσχόταν ότι ο Χριστός αδυνατίζει

θάνατοςδιαθήκηηθοποιόςΑνέστης Βλάχος