Lifestyle|11.10.2021 20:07

Κωστής Μαραβέγιας - Τόνια Σωτηροπούλου: Φήμες για γάμο του ζευγαριού στην Ύδρα

Newsroom

Επίμονα είναι τα ρεπορτάζ που αναφέρουν ότι ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας και μάλιστα, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού στην εκπομπή «Love It» (11/10) δεν αποκλείεται ο γάμος να γίνει σήμερα! Αν και υπάρχει ακόμα ένα ερωτηματικό, γιατί τίποτα δεν είναι επίσημα επιβεβαιωμένο, ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου θα κάνουν αυτό το βήμα στη σχέση τους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, κάτω από άκρα μυστικότητα στην Ύδρα, ένα νησί πολύ αγαπημένο και στους δύο.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον Γιάννη Μπέζα και το okmag.gr, η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Ηydrea Hotel» και η μελαχρινή ηθοποιός θα φορέσει δημιουργία των Mi-RO. Στο νησί βρίσκονται από την Κυριακή η Ευγενία Σαμαρά, ο Δημήτρης Μοθωναίος και ο Πάνος Μουζουράκης.

Ο Κωστής Μαραβέγιας, που έκανε πρεμιέρα πρόσφατα με την εκπομπή «Δυνατά» στην ΕΡΤ1, όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» είχε πει, μεταξύ άλλων: «Θα ήθελα να γίνω πατέρας. Αγαπάω πολύ τα παιδιά. Αρχικά, έχω πολλούς γονείς που έρχονται με τα καρότσια στα live και τους χαίρομαι. Μ’ αρέσει πολύ αυτό. Φέρνει μια καινούργια ζωή, μια αναγέννηση… Όταν αισθάνεσαι ότι θες να είσαι δοτικός και να μη βρίσκεις ένα αντίκρισμα, υπάρχει ένας τοίχος που πέφτει πάνω. Οπότε η πατρότητα ή η μητρότητα, αν τη θέλεις νομίζω είναι κάτι πολύ όμορφο».

Κωστής Μαραβέγιας για Τόνια Σωτηροπούλου: Είμαστε ήδη παντρεμένοι - Αισθάνομαι ότι υπάρχει γάμος

Στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω», ο τραγουδιστής είχε πει για τον γάμο και την Τόνια Σωτηροπούλου: «Με την Τόνια είμαστε ήδη παντρεμένοι. Με τον τρόπο που εμείς αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα, δεν έχουμε επισημοποιήσει κάτι αλλά για εμάς είμαστε παντρεμένοι… Αισθάνομαι ότι υπάρχει γάμος. Δε θα πάω στην εκκλησία να κάνω γάμο. Θα γίνει σίγουρα μια επισημοποίηση όταν υπάρξει μια γόνιμη κατάσταση».

Στην ίδια εκπομπή η Τόνια Σωτηροπούλου μίλησε μέσω skype, με τεράστια εκτίμηση για εκείνον. «Ο Κωστής φαίνεται ότι έχει δύναμη, είναι ένας άνθρωπος μετρημένος πάρα πολύ λογικός. Είναι λογικός, αλλά είναι και πασίτρελος. Στην πραγματικότητα ο άνθρωπος αυτός είναι stand up comedian και δεν τον έχει ανακαλύψει κάποιος. Γενικά γελάμε πάρα πολύ μαζί. Είναι ένας βαθιά καλός άνθρωπος. Έχει ένα πηγαίο φως και είναι ένας άνθρωπος πολύ διαφορετικός από τους υπόλοιπους που εγώ προσωπικά έχω γνωρίσει. Έχει ένα πολύ σημαντικό χάρισμα το οποίο είναι πάρα πολύ σπάνιο και ίσως να το έχει κάποιος μοναχός βουδιστής στο Μάτσου Πίτσου. Είναι ένας άνθρωπος μεγαλόκαρδος, έχει άμεση κατανόηση για τους πάντες, δηλαδή μπορεί να του μιλήσεις για τη χειρότερη περίπτωση ανθρώπου υποκειμενικά και αντικειμενικά και αυτός να σου πει "Δεν ξέρεις πως έχει μεγαλώσει και όλοι περνάμε δύσκολα"» είπε η ηθοποιός.

Και συνέχισε: «Τον θαυμάζω πάρα πολύ, γιατί είναι ένας άνθρωπος αυτοδημιούργητος και δεν εννοώ μόνο επαγγελματικά. Ξεκίνησε από έναν μικρότερο μέρος, όπου λόγω της διαφορετικής προσωπικότητας που είχε έχει υποστεί δύσκολες καταστάσεις. Ο Κωστής έχει γίνει ένα θαυμάσιο πλάσμα [...] Είναι ένας άνθρωπος που διαχειρίζεται οτιδήποτε σκοτεινό, ήρεμο ή χαρούμενο μόνος του. Όταν κάτι τον θλίβει πολύ, κλείνεται στον δικό του κόσμο και με κάποιον τρόπο κάνει τη δική του θεραπεία». Με πολλή μεγάλη μου χαρά λέω το για πάντα για τον Κωστή. Αισθάνομαι ότι είναι πολλά πράγματα για μένα. Δεν είναι μόνο ο σύντροφος μου. Είναι ο άνθρωπος που έχω επιλέξει και με έχει επιλέξει, είναι ο καλύτερος μου φίλος και ένας άνθρωπος που αγαπώ ίσως από οποιονδήποτε άλλον» συμπλήρωσε.

Όλες οι ειδήσεις

Κώστας Κεντέρης: Σπάνια εμφάνιση του Ολυμπιονίκη - Μιλά για τη ζωή στα Ζαγοροχώρια και τα παιδιά του στον αθλητισμό

Θλίψη στο μνημόσυνο Mad Clip: Υποβασταζόμενη η μητέρα - Εκεί και η πρώην σύντροφός του, Αρετή

Kim Kardashian παρουσιάστρια του SNL: Το ροζ βίντεο, ο Κάνιε και τα «άπλυτα» της οικογένειας

Άγριες Μέλισσες - Επόμενα επεισόδια: Ο Ακύλας αθωώνει τον Δούκα και ο Κωνσταντής σε άμεσο κίνδυνο

Τα απομνημονεύματα της Joan Collins «καίνε» το Χόλιγουντ - Το βίτσιο του Μπραντ Πιτ και οι πλαστικές

Ελένη Τσολάκη: «Το OPEN μού έδειξε εμπιστοσύνη - Είναι μία δύσκολη χρονιά, με μεγάλο ανταγωνισμό»

γάμοςΤόνια ΣωτηροπούλουΚωστής ΜαραβέγιαςΎδρα