Lifestyle | 25.01.2019 13:34

Εκτός ΣΚΑΪ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; (vid)

Newsroom

Την επόμενη Παρασκευή ολοκληρώνεται το «My Style Rocks» στον ΣΚΑΪ και μάλλον και η πορεία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο κανάλι του Φαλήρου. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου», η ξανθιά παρουσιάστρια μένει εκτός ΣΚΑΪ. 

«Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όλο αυτό το διάστημα, ακούγαμε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις μία για το Survivor Πανόραμα, μία για να έχει ειδικό ρόλο για το Survivor και τελικά όπως λέει ο λαός μας: "πολύ τυρί και από μακαρόνι τίποτα". Η ίδια η Κωνσταντίνα, στην τελευταία της συνέντευξη, δήλωσε πως αυτό που θα επιθυμούσε να κάνει στο ΣΚΑΪ είναι το My Style Rocks 3. Ωστόσο, από το ΣΚΑΪ κάνουν ήδη διερευνητικές συζητήσεις και έχουν ήδη έρθει σε επαφές με άλλες παρουσιάστριες για το My Style Rocks 3, εκ των οποίων η μία είναι και η Σάσα Σταμάτη», αποκάλυψε ο γνωστός δημοσιογράφος. 

Αξίζει να σημειωθεί πως, φέτος, η Βίκυ Καγιά έκανε μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης με το «Shopping Star» σε σχέση με το «My Style Rocks». Ο ΣΚΑΪ θέλει να κάνει γενικότερες αλλαγές στο ριάλιτι μόδας, πέρα από την αλλαγή της παρουσιάστριας.

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

ΣΚΑΪΚωνσταντίνα ΣπυροπούλουMy Style Rocks