Lifestyle|18.10.2021 17:48

Kourtney Kardashian: Αρραβωνιάστηκε τον Travis Barker - Το πανάκριβο μονόπετρο και η ρομαντική πρόταση

Newsroom

Η μεγάλη αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν, Κόρτνεϊ, πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά την πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της Τράβις Μπάρκερ (Travis Barker). Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε σε ένα παραμυθένιο σκηνικό, με τη 42χρονη να γράφει στα social media: «Για πάντα Τράβις Μπάρκερ».

Η παραλία του Montecito στην Καλιφόρνια ήταν γεμάτη με κατακόκκινα τριαντάφυλλα και λευκά κεριά που δημιούργησαν την ιδανική ατμόσφαιρα για ένα ζευγάρι που ετοιμάζεται να δώσει υποσχέσεις αγάπης εφόρου ζωής. Η Κόρτνεϊ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το υπέροχο σκηνικό που είχε ετοιμάσει ο αγαπημένος της, ενώ η 15χρονη κόρη του ντράμερ αποκάλυψε το δαχτυλίδι αρραβώνων που πρόσφερε ο μπαμπά της στη μέλλουσα σύζυγό του, ανεβάζοντας μία φωτογραφία από το δείπνο που οργανώθηκε μετά την πρόταση για τις οικογένειες των μελλόνυμφων.

T

Η σχέση τους ανακοινώθηκε στις αρχές του χρόνου, όταν η Κόρτνεϊ δημοσίευσε στο Instagram μία κοινή τους φωτογραφία. Στη συνέχεια, ο Τράβις Μπάρκερ έκανε τατουάζ την Κόρτνεϊ στο στήθος του και τον Μάιο αποκάλεσε την Καρντάσιαν ως τον έρωτα της ζωής του.

T

Ο χωρισμός με τον Σκοτ Ντίσικ

Η Κόρτνεϊ έγινε γνωστή κυρίως από το ριάλιτι «Keeping Up with the Kardashians» και το 2006 ξεκίνησε τη σχέση της με τον ηθοποιό Σκοτ Ντίσικ, με τον οποίο απέκτησαν μαζί τρία παιδιά. Εννιά χρόνια αργότερα, το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του, μετά τη δημοσίευση κάποιων φωτογραφιών του Σκοτ με την πρώην του, Κλόι Μπάρτολι, που είχαν έρθει πολύ κοντά. Οι δυο του έβγαιναν το 2006, όταν είχε κάνει ένα διάλειμμα με την Κόρτνεϊ.

Στη συνέχεια, η μεγάλη αδελφή της Κιμ βρήκε τον έρωτα στα μάτια του νεαρού Younes Bendjima. Η σχέση τους, όμως, κράτησε μονάχα ενάμιση χρόνο. Ο χωρισμός τους ανακοινώθηκε μετά τη δημοσίευση ορισμένων φωτογραφιών που απεικόνιζαν το νεαρό μοντέλο σε τρυφερές στιγμές με τη Jordan Ozuna, σερβιτόρα που παλιότερα έβγαινε με τον Tyga και έπειτα με τον Τζάστιν Μπίμπερ.

T

«Ποτέ δεν του άρεσε το ότι η Κόρτνεϊ ανέβαζε προκλητικές φωτογραφίες στα social media» είχε αποκαλύψει μία πηγή στο People US. «Δε θέλει η κοπέλα του να κάνει τέτοια πράγματα. Καταλαβαίνει ότι είναι η δουλειά της, αλλά θέλει να εμφανίζεται με περισσότερα ρούχα… Πάντα είχε αυτό το πρόβλημα. Μάλιστα, αυτή είναι η κυριότερη αιτία των τσακωμών τους και γι’ αυτό είχαν χωρίσει».

T

Από την άλλη, ο Τράβις Μπάρκερ είχε παντρευτεί με τη Melissa Kennedy από το 2001 ως 2002 και τη Shanna Moakler από το 2004 ως το 2008. Με την Moakler έχει μια θετή κόρη, την 22χρονη Atiana, τον 17χρονο Landon και την 15χρονη Alabama.

Μέγκαν Φοξ - Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Ποζάρουν τόπλες με εσώρουχα της Κιμ

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και η Μέγκαν Φοξ είναι το νέο δίδυμο που λατρεύουν οι παπαράτσι του Χόλιγουντ, ενώ στα πρόσφατα ΜΤV VMA, οι δύο γυναίκες δεν σταμάτησαν να δημοσιεύουν σέλφι μαζί με τους συντρόφους τους Τράβις Μπέικερ και Machine Gun Kelly, οι οποίοι είναι επίσης φίλοι.

Τώρα, οι δυο τους έκαναν μια άκρως αισθησιακή φωτογράφιση, φορώντας εσώρουχα και ποζάροντας με φρούτα. Τη φωτογράφιση, που πραγματοποιήθηκε για τις ανάγκες της συλλογής εσωρούχων «Skims» της Κιμ Καρντάσιαν, κοινοποίησαν και στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram. Αμέσως έγινε πανικός και οι αναρίθμητοι διαδικτυακοί τους φίλοι έψαχναν για... υπογλώσσια.

T

Όλες οι ειδήσεις

Βρετανία: Τέλος τα... Μαρτίνι για την Ελισάβετ - Οι γιατροί τής απαγόρευσαν το αλκοόλ

Λευτέρης Λαζάρου για την απάτη μέσω Facebook: «Θα ζητήσω ποινική δίωξη»

DWTS: Αποθεώθηκε ο Τάσος Παλαντζίδης με το «sex bomb» – Η «καζούρα» του Φισφή στη Βικτόρια Χίσλοπ

Κατερίνα Στικούδη: Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι - Πότε επιστρέφει στο J2US και οι ευχές από την Τσιμτσιλή

Μπέττυ Μαγγίρα: Βαρύ πένθος για την παρουσιάστρια - Πέθανε η μητέρα της

Τόνια Σωτηροπούλου για τον γάμο της με τον Μαραβέγια: «Ήταν σαν ένα ωραίο γενέθλιο πάρτι»

Κιμ Καρντάσιανπρόταση γάμουinstagramΚόρτνεϊ Καρντάσιαν