Lifestyle|29.10.2021 10:13

Χωρισμός για Gigi Hadid και Zayn Malik - Η μητέρα της ισχυρίζεται ότι την χτύπησε ο τραγουδιστής

Newsroom

Άλλος ένας «χολιγουντιανός» θησαυρός που αποδείχθηκε ... άνθρακες. Η ονειρεμένη σχέση του πασίγνωστου 26χρονου μοντέλου Τζίτζι Χαντίντ (Gigi Hadid) και του 28χρονου ποπ σταρ Ζέιν Μαλίκ (Zayn Malik) είναι - σύμφωνα με το People - παρελθόν. Πήγες του People επιβεβαιώνουν ότι το ζευγάρι χώρισε, μετά από φήμες ότι ο τραγουδιστής «χτύπησε» τη μητέρα του μοντέλου, Γιολάντα.

Το μοντέλο και ο τραγουδιστής Ζέιν Μαλίκ απέκτησαν το πρώτο τους παιδί τον Σεπτέμβριο του 2020 και κράτησαν τη μικρή Κάι κατά κύριο λόγο μακριά από τους προβολείς της δημοσιότητας. Πηγές του περιοδικού επιβεβαιώνουν ότι το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί, αλλά παραμένουν γονείς της μικρής τους κόρης και επιθυμούν σεβασμό από τα Μέσα.

Χωρισμός για Ζέιν Μαλίκ - Αρνείται ότι χτύπησε την μητέρα της Τζίτζι  

Ο Μαλίκ από την πλευρά του - μέσω του εκπροσώπου του - αρνείται κατηγορηματικά τα πάντα και κατηγορεί τη 57χρονη Γιολάντα Χαντίντ για «ψευδείς ισχυρισμούς». «Αρνούμαι κατηγορηματικά ότι χτύπησα τη Γιολάντα Χαντίντ και, για το καλό της κόρης μου, αρνούμαι να αναφέρω περισσότερες λεπτομέρειες. Ελπίζω ότι η Γιολάντα θα ανασκευάσει τους ψευδείς ισχυρισμούς της και θα κινηθεί προς την κατεύθυνση της ιδιωτικής επίλυσης αυτών των οικογενειακών προβλημάτων» είπε ο τραγουδιστής μέσω του εκπροσώπου του.

Σε ανάρτηση στο Twitter ο Μαλίκ ισχυρίστηκε ότι μέλος της οικογένειας της συζύγου του προσπάθησε να μπει στο σπίτι τους ενώ εκείνη ήταν απούσα, και ότι ο ίδιος θα κάνει τα πάντα για να προστατεύσει την ιδιωτικότητα της μικρής του κόρης. Με υπονοούμενα ότι η Γιολάντα «διέρρευσε» τον καβγά τους στο TMZ ο τραγουδιστής ζήτησε τα θέματα να λυθούν «οικογενειακά» χωρίς δημοσιότητα. 

T

Τζίτζι και Μαλίκ έκαναν την πρώτη κοινή τους εμφάνιση τον Νοέμβριο του 2015 όταν πήγαν μαζί στο πάρτι των Αμερικανικών Βραβείων Μουσικής. Η Χαντίντ εμφανίστηκε στο μουσικό βίντεο του Μαλίκ για το σινγκλ «Pillow Talk» και το φλογερό ειδύλλιο επιβεβαιώθηκε.