Lifestyle|06.11.2021 16:20

J2US: Δήμος Αναστασιάδης και Σταμάτης Γονίδης «εισβάλλουν» στο σόου - Ζημιές στο καμαρίνι του Κοκλώνη

Newsroom

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου ήταν το 6o live show του «Just the 2 of Us» με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη. Ένα live που είχε αρκετές εκπλήξεις, ανατρεπτικά ντουέτα και ατάκες «δηλητήριο». Η επιστροφή της λαμπερής «μανούλας» Κατερίνας Στικούδη, η αποχώρηση της Σάσας Σταμάτη αλλά και το πρώτο «μηδέν» στην ιστορία του J2US που έδωσε η Μαρία Μπακοδήμου στην Μάρα Μεϊμαρίδη και τον Stan ήταν μερικές από τις στιγμές που ξεχώρισαν στο προηγούμενο live.

Το ζευγάρι που αποχώρησε από τον διαγωνισμό ήταν η Σάσα Σταμάτη και ο Θέμης Αδαμαντίδης, οι οποίοι ερμήνευσαν το «Κόκκινο Φουστάνι» της Ελευθερίας Αρβανιτάκη. Η δημοσιογράφος συμβούλευσε τις γυναίκες να μη χαλάνε τη ζαχαρένια τους και να τα «κάνουν όλα λίμπα» γιατί «κανένας γκόμενος δεν αξίζει». 

Οι καλεσμένοι του J2US

Όπως έγινε γνωστό, δύο διάσημοι τραγουδιστές θα ανέβουν στη σκηνή του J2US το Σάββατο, 6 Νοεμβρίου. Αυτοί θα είναι οι Δήμος Αναστασιάδης και Σταμάτης Γονίδης.


Τα 10 αποψινά τραγούδια του Just the 2 of Us

Με περισσότερες εκπλήξεις και ανατρεπτικές εμφανίσεις, το «J2US», ανανέωσε το ραντεβού του για το Σάββατο, 6 Νοεμβρίου, στις 20:00, και υποσχέθηκε ένα ακόμα ξέφρενο πάρτι. Ο Νίκος Κοκλώνης, τα μέλη της κριτικής επιτροπής, Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου, Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής και φυσικά τα 10 ζευγάρια ήδη ετοιμάζονται πυρετωδώς για να ερμηνεύουν τα εξής τραγούδια:

  1. Εβελίνα Νικόλιζα & Νίκος Μπάρκουλης - Hit the Road Jack
  2. Κατερίνα Λιόλιου & Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Wannabe
  3. Πηγή Δεβετζή & Θάνος Πετρέλης - Αυτό το τραγούδι
  4. Ειρήνη Παπαδοπούλου & James Καφετζής - Mamma mia
  5. Stan & Μάρα Μεϊμαρίδη - Μόνο μια φορά
  6. Γιώργος Βελισσάρης & Super Κική - Ο καρδιολόγος
  7. Χάρης Βαρθακούρης & Άννα Μαρία Ψυχαράκη - Μαζί σου
  8. Νικηφόρος & Ιωάννα Τούνη - Απαπα
  9. Δημήτρης Αλεξάνδρου & Κέλλυ Κελεκίδου - Το πιτσιράκι
  10. Ελένη Δήμου & Μαρίνος Κόνσολος - Έχω στενάχωρη καρδιά

Νίκος Κοκλώνης: Έσπασαν το καμαρίνι του στο J2US

Γυαλιά καρφιά έκαναν την περασμένη εβδομάδα το καμαρίνι του Νίκου Κοκλώνη στο J2US. Παραβιάστηκαν τα καμαρίνια της παραγωγής του The Voice, τα οποία επικοινωνούσαν με αυτά του παρουσιαστή. Ετσι οι αγνωστοι έφτασαν στον δικό του χώρο και έκαναν ζημιές. Η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της έδειξε στον αέρα φωτογραφικό υλικό από το σημείο που έχει βανδαλιστεί λέγοντας χαρακτηριστικά πως το καμαρίνι του Νίκου Κοκλώνη είναι μεγάλο κι είχε περισσότερα προσωπικά αντικείμενα.

«Δεν περίμενα ότι θα έβλεπα μόλις ξυπνούσα στο κινητό μου ότι στη μέρα της πρόβας τζενεράλε μπήκαν στο καμαρίνι μου. Μπήκαν από την πόρτα που έχει αριστερά γιατί επικοινωνεί με τα καμαρίνια του The Voice. Έχουν πάρει αρκετά πράγματα, αλλά πάλι καλά που δεν έπαθε κανείς κάτι» είπε ο Νίκος Κοκλώνης που δεν πτοείται και ετοιμάζεται για άλλη μία βραδιά στο σόου τραγουδιού με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Δήμος Αναστασιάδης και Σταμάτης Γονίδης ξεσήκωσαν το σόου

Νίκος ΚοκλώνηςΔήμος ΑναστασιάδηςJ2USJust the 2 of usΣταμάτης Γονίδης