Lifestyle|09.11.2021 17:11

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Νόσησα από κορονοϊό την ίδια μέρα που έκανα το εμβόλιο»

Newsroom

Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα προβλήματα υγείας που την ταλαιπώρησαν τον τελευταίο καιρό. «Νόσησα από κορονοϊό την ίδια μέρα που έκανα το εμβόλιο και μου χτύπησε το θυρεοειδή και τα μαλλάκια μου δεν τα άντεξαν όλα αυτά μαζί. Κι έτσι τα κούρεψα και είμαι μια χαρά τώρα», είπε αρχικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Αποφάσισα ότι αν αυτό το πράγμα ήρθε για να μείνει, πρέπει να μάθω να ζω με αυτό»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πρόσθεσε στη συνέχεια: «Σταμάτησε να αιματώνεται η τρίχα, οπότε δεν ήταν πια υγιή κι έτσι αναγκάστηκα να τα κόψω. Νόσησε και ο σύζυγος, ευτυχώς όχι τα παιδιά και οι γονείς». Για το θέμα της ακοής της, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου απάντησε: «Είμαι πάρα πολύ καλύτερα, έχει αποκατασταθεί η ακοή μου σε ένα 70%. Αποφάσισα ότι αν αυτό το πράγμα ήρθε για να μείνει, πρέπει να μάθω να ζω με αυτό».

Αποκάλυψε την ασθένειά της: «Δεν ξέρω για πόσο θα βρίσκομαι σε αυτή την κατάσταση»

Πριν από λίγο καιρό η ηθοποιός και τραγουδίστρια Πηνελόπη Αναστασοπούλου, με ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τις τελευταίες ημέρες. «Τις τελευταίες μέρες ζω με υπερακουσία. Δεν ξέρω για πόσο θα βρίσκομαι σ' αυτή την κατάσταση, αλλά αποφάσισα να το αντιμετωπίσω σαν ενός είδους super power...», έγραψε συγκεκριμένα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. «Με την ευκαιρία θέλω να πω πως επειδή το "πρόβλημα" ή η ασθένεια κάποιου δεν είναι ορατή στα μάτια δεν σημαίνει ότι ο άνθρωπος δεν υποφέρει τα μέγιστα. Συνεπώς, μην κρίνετε ποτέ κάποιον ελαφρά τη καρδία», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Η υπερακουσία ορίζεται ως μια ανωμαλία του αυτιού που δημιουργεί ευαισθησία σε καθημερινούς ήχους με αποτέλεσμα το αίσθημα πόνου και της δυσφορίας. Για μερικούς ανθρώπους, τα συνηθισμένα επίπεδα ήχου προκαλούν πόνο στα αυτιά τους. Αυτό μπορεί να δημιουργεί δυσκολία στην καθημερινότητα τόσο των πασχόντων. Συγκαταλέγεται στις διαταραχές ευαισθησίας σε ήχους και ο ακριβής μηχανισμός λειτουργίας της υπερακουσίας δεν είναι ακόμα γνωστός. Είναι ένα φαινόμενο που έχει παρατηρηθεί και σε επαγγελματίες μουσικούς, μάλιστα η Μπάρμπρα Στρέιζαντ έχει μοιραστεί τη δική της εμπειρία με την υπερακουσία και τις εμβοές.

«Ο κορoνοϊός «χτύπησε» τον θυρεοειδή μου - Έφευγαν τούφες από τα μαλλιά μου»

Η ηθοποιός μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram είχε αποκαλύψε ότι νόσησε από κορoνοϊό και ο ιός επηρέασε τον θυρεοειδή της με αποτέλεσμα να πέφτουν τα μαλλιά της. Στο περιοδικό Enjoy και τη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου, είχε πει:  «Επειδή πέρασα τον Covid-19 και έζησα και τις συνέπειες του ιού, έχω την εμπειρία, θέλω μόνο να πω ότι είναι ένας πολύ ύπουλος ιός. Ένιωθα φοβερή αδυναμία. Πονούσε όλο το σώμα και το κεφάλι μου, δεν μπορούσα να ξαπλώσω, υπέφερα, δεν ήξερα τι θα γίνει, τι κατάληξη θα έχω, φοβήθηκα πολύ, ήμουν σε συνεχή ενημέρωση με τον γιατρό μου».

«Λύγισε» στον αέρα με την έκπληξη του συζύγου της

«Λύγισε» στον αέρα της εκπομπής «Τι Λες Τώρα!» με την έκπληξη του συζύγου της η ηθοποιός πριν από λίγες ημέρες. Συγκινήθηκε κατά τη διάρκεια ενός βίντεο-αφιέρωμα σε εκείνη καθώς ο σύζυγός της, Φώτης, είχε κάνει μυστικό γύρισμα για τις ανάγκες της εκπομπής. «Έχω σοκαριστεί, έχω πάθει σοκ, πού τον βρήκατε; Είναι δύσκολος» σχολίασε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μόλις συνειδητοποίησε την έκπληξη του συζύγου της.

ηθοποιόςεμβόλιο κορονοϊόςΚορονοϊόςθυρεοειδήςΠηνελόπη Αναστασοπούλουμαλλιά