Lifestyle|10.11.2021 10:50

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Βίκυ Καγιά και χωρισμό από Snik: «Αφού όλοι ξέρετε την αλήθεια»

Newsroom

Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «The 2night show» το βράδυ της Τρίτης (09/11) και απάντησε στις δέκα καυτές ερωτήσεις της εκπομπής, όπου ανάμεσα σε άλλα ήταν και ο χωρισμός της από τον Snik. Το μοντέλο και παρουσιάστρια απάντησε και στην ερώτηση του Αρναούτογλου για τις σχέσεις της με τη Βίκυ Καγιά, μετά την αποχώρηση και των δύο από το GNTM.

Για τον Snik - Οι άνθρωποι που τα έχουν δώσει όλα, είναι συνειδητοποιημένοι

«Μία σχέση ξεκινά με πάρα πολλή αγάπη. Γιατί να μην τελειώσει και με αγάπη; Κάποια στιγμή που το ζεις, μπορεί να αλλάξουν τα θέλω σου, η πορεία σου αλλά η αγάπη δεν αλλάζει και τα συναισθήματα παραμένουν… Είμαι πολύ τίμιος άνθρωπος σε όλα μου. Οτιδήποτε τελειώνει, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τελειώνει με τσακωμό. Δεν τελειώνει επειδή πρέπει να έγινε κάτι κακό αλλά επειδή μπορεί να έρθει κάτι καλύτερο στο μέλλον.

 

Μένει η αγάπη κι η εκτίμηση, δεν αλλάζει η αγάπη και τα συναισθήματα. Φυσικά κι ήμουν πολύ ερωτευμένη. Με όλα παθιάζομαι και γαντζώνομαι. Οι άνθρωποι που τα έχουν δώσει όλα, είναι συνειδητοποιημένοι» είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Καγιά: «Όλοι ξέρετε την αλήθεια για το GNTM»

«Ποτέ δεν είπα ότι δεν συμπαθώ κάποιον. Δεν είπα ότι έχω πρόβλημα. Ζούμε σε μια μικρή χώρα και σε έναν μικρό χώρο και γιατί με ρωτάτε, αφού όλοι ξέρετε την αλήθεια. Εγώ θα άντεχα και περισσότερο στο GNTM κι εννοείται θα καθόμουν παραπάνω. Είμαι ένα κορίτσι που ήρθα, μου δόθηκε μια μεγάλη ευκαιρία και την άρπαξα από τα μαλλιά. Είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό.

Έκανα τη δουλειά μου με σεβασμό και αγάπη. Με ενδιαφέρει να μαθαίνω τη δουλειά μου, να βοηθάω όπως μπορώ και αν υπάρχουν προβλήματα να τα λύνω. Είμαι επαγγελματίας και κάνω την δουλειά μου 100%. Δεν θα πω τίποτα για το αν με ανάγκασαν να φύγω. Δεν έχω δημιουργήσει θέμα ποτέ», είπε η παρουσιάστρια.

Ενώ συνέχισε, λέγοντας: «Κλείνω ένα θέμα εδώ που ποτέ δεν με αφορούσε. Επαγγελματικά με πλήγωσε το τέλος από το GNTM. Επί προσωπικού, όλοι οι άνθρωποι έχουμε ανασφάλειες και να νιώθουμε ότι κάτι συμβαίνει γύρω μας και να μην φερθούμε με τον καλύτερο τρόπο. Δεν κρατώ κακία. Δεν μου δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να πω κάτι στην Βίκυ και ούτε το περιθώριο. Έχουμε συναντηθεί κι έχουμε χαιρετηθεί, δεν μένω πίσω. Θα συνεργαζόμουν ξανά με την Βίκυ Καγιά με μεγάλη χαρά, ήταν καταπληκτική στο GNTM».

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Open η Βίκυ Καγιά είχε αναφέρει για την «κόντρα» με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Ειλικρινά δεν μπορώ να το εξηγήσω γιατί από τη δική μου την πλευρά ουδέποτε υπήρξε οτιδήποτε. Από την πρώτη στιγμή όταν μου ανακοίνωσε το κανάλι ότι στην κριτική επιτροπή θα είναι η Ηλιάνα και θα είναι coach η Έλενα μόνο τις αγκάλιασα και χάρηκα που είναι μαζί μας και οι δύο και πήγαμε πάρα πολύ καλά. Τι συνέβη στο τέλος δεν ξέρω να στο πω. Ειλικρινά δεν μπορώ να το εξηγήσω».

GNTMΗλιάνα ΠαπαγεωργίουΒίκυ ΚαγιάSnik