Lifestyle | 22.11.2021 14:00

Αντώνης Ρέμος: Πρώτος καλεσμένος του Γιώργου Θεοφάνους στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα» του OPEN

Newsroom

«Ένα Τραγούδι Ακόμα», η νέα εκπομπή του Γιώργου Θεοφάνους άρχισε γυρίσματα. Πρώτος καλεσμένος είναι ο Αντώνης Ρέμος και οι δύο νέοι τραγουδιστές που θα πάρουν μέρος είναι η Δανάη Λιβιεράτου (κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ) και ο Γιάννης Ξανθόπουλος. Ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» (22/11) και αναφέρθηκε στη σύζυγό του, αλλά και στην κριτική που ασκεί στα νέα ταλέντα.

Ο Γιώργος Θεοφάνους, ο κορυφαίος συνθέτης και στιχουργός των μεγάλων επιτυχιών και των τραγουδιών που έχουν αφήσει το στίγμα τους και έχουν χαράξει τη δική τους πορεία στη μουσική, έρχεται στο OPEN για «Ένα Τραγούδι Ακόμα». Κάθε εκπομπή και ένα ξεχωριστό, απολαυστικό μουσικό show, έξω από τα καθιερωμένα, που δίνει την ευκαιρία στους νέους ανθρώπους με ταλέντο στη μουσική, να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα. Να μοιραστούν τη σκηνή μαζί με καταξιωμένους καλλιτέχνες με τους οποίους έχει συνεργαστεί ο Γιώργος Θεοφάνους και μας έχουν χαρίσει αξεπέραστες, αγαπημένες επιτυχίες.

Ένα μουσικό ταλέντο από την Ελλάδα ή την Κύπρο, συναντάει κάθε εβδομάδα ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής. Δυνατές μουσικές στιγμές με αναπάντεχα ντουέτα και ανέκδοτες ιστορίες πίσω από μεγάλες επιτυχίες, σε ένα show που το καλό τραγούδι έχει τον πρώτο λόγο. Ενορχηστρωτής, κυριολεκτικά και μεταφορικά, ο συνθέτης, στιχουργός και καθηγητής μουσικής Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος φέτος κλείνει 30 χρόνια στην ελληνική δισκογραφία. 

Αντώνης Ρέμος για Γιώργο Θεοφάνους: «Η εκτίμησή μου για εκείνον είναι ατελείωτη στον χρόνο»

Η εκπομπή του Open, «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε στα γυρίσματα της πρώτης εκπομπής, όπου καλεσμένος ήταν ο Αντώνης Ρέμος, τον οποίο θεωρεί και «γουρλή». «Όποιος πιστεύει ότι έχει θέση εδώ ας στείλει στο δικό μου Instagram μήνυμα» είπε ο Θεοφάνους, ο οποίος αναγνωρίζει ότι στην κριτική του είναι αυστηρός! 

«Η αγάπη μου και ο σεβασμός μου για τον συνθέτη, αλλά και για τον άνθρωπο, Γιώργο Θεοφάνους είναι ατελείωτη μέσα στον χρόνο. Τον αγαπώ, να είναι πάντα καλά. Από τότε που συζητάω να κάνω μουσική εκπομπή έχει γεμίσει η τηλεόραση μουσικές εκπομπές. Μήπως να κάνω τελικά εκπομπή μαγειρικής» είπε ο Αντώνης Ρέμος.  

Open TVΑντώνης ΡέμοςΜπέττυ ΜαγγίραΓιώργος Θεοφάνουςτηλεοπτική εκπομπήOPEN