Lifestyle|08.12.2021 09:30

Nick Cannon: Τραγικά έφυγε από τη ζωή ο 5 μηνών γιος του – «Τον κρατούσα αγκαλιά και είδαμε το ηλιοβασίλεμα»

Newsroom

Ο 41χρονος σταρ της αμερικανικής τηλεόρασης και ηθοποιός Νικ Κάνον (Nick Cannon) ζει τραγικές στιγμές, καθώς ο μόλις πέντε μηνών γιος του πέθανε από όγκο στον εγκέφαλο. Ο ηθοποιός έκανε μια σπαρακτική εξομολόγηση στον αέρα του τηλεοπτικού του σόου, The Nick Cannon Show, και περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές του μικρού Ζεν. Η σύντροφος του Κάνον είναι το μοντέλο Αλίσα Σκοτ (Alyssa Scott) και μαζί πέρασαν πολύ δύσκολες στιγμές φροντίζοντας τον γιο τους που πάλεψε με τον καρκίνο, αλλά δεν τα κατάφερε!

Ο γιος του Νικ Κάνον, Ζεν, διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο όταν ήταν 2 μηνών. Ο ηθοποιός περιέγραψε κρατώντας με δυσκολία τους λυγμούς του, τις τελευταίες στιγμές του μικρούλη. Στην παραλία την περασμένη Κυριακή, ο Νικ Κάνον κράτησε τον Ζεν για τελευταία φορά.

Ο Κάνον έχει συνολικά άλλα έξι παιδιά. Υπήρξε παντρεμένος με την ποπ σταρ Μαράια Κάρεϊ με την οποία έχει αποκτήσει δίδυμα.

 

Νικ Κάνον για τον θάνατο του γιου του: «Τον κρατούσα αγκαλιά και είδαμε το ηλιοβασίλεμα»

Ο Νικ Κάνον πόσταρε το απόσπασμα από την εκπομπή του στο Instagram. Ο ηθοποιός είπε: «Ο Ζεν γεννήθηκε στις 23 Ιουνίου και ήταν μία υπέροχη μέρα. Έχω πολλά παιδιά και ο Ζεν είναι ο μικρότερός μου. Είχα πολύ ενθουσιασμό. Ήταν πάρα πολύ γλυκός, όταν έκελισε τους δύο μήνες ήταν ένα πολύ χαμογελαστό μωρό, πάντα χαρούμενος. Αλλά πάντα φαινόνταν να έχει κάτι ρινικό, κάτι σαν βήχα. Τα μωράκια έχουν κάποια υγρά τον πρώτο καιρό, αλλά δεν θεωρήσαμε ήταν κάτι σοβαρό. Είχε πάντα μία ενδιαφέρουσα... αναπνοή. Και μεγάλο κεφάλι. Φυσικά τον πήγαμε στο γιατρό.

Θεωρήσαμε ότι θα είναι μία εξέταση ρουτίνας. Βρήκαμε ότι είχε μία άλλη πάθηση, και το κεφάλι του μάζευε υγρό και μεγάλωνε. Αμέσως κάναμε εγχείρηση εγκεφάλου για να αφαιρέσουμε το υγρό. Οι γιατροί μας έδιναν κουράγιο και μας ενημέρωναν για τα πάντα. Πιστέψαμε ότι όλα θα πάνε καλά.

Είμαι ευγνώμων για όλη μου την οικογένεια, που ήρθαν όλοι μαζί και μας στήριξαν. Η Αλίσα είναι η πιο δυνατή γυναίκα που έχω γνωρίσει. Την ημέρα των ευχαριστιών υπήρξε μία δυσάρεστη εξέλιξη. Τελικά ήταν καρκίνος στον εγκέφαλο, και ο όγκος ξεκίνησε να μεγαλώνει πολύ πιο γρήγορα. Το περασμένο σαββατοκύριακο έκανα ένα προσπάθεια να περάσω ποιοτικό χρόνο με τον Ζεν.

Κάθε Κυριακή, αφού κανονίζω τα θέματα της οικογένειας επιστρέφω στη Νέα Υόρκη για να μπορώ να είμαι εδώ στην εκπομπή ζωντανά για εσάς. Αυτή την Κυριακή πήγαμε με τον Ζεν στην παραλία, στον ωκεανό. Είδαμε την ανατολή και κρατούσα τον γιο μου αγκαλιά για τελευταία φορά σε ένα υπέροχο σκηνικό. Προετοίμασα τη μέρα μου για να επιστρέψω στη Νεα Υόρκη, αλλά πηγαίνοντας στο αεροδρόμιο γύρισα πίσω.



Είδαμε την ανατολή και τη δύση του ηλίου μαζί. Δεν ήξερα πως θα αντιμετωπίσω τη σημερινή ημέρα, ήθελα να είμαι με την οικογένειά μου, με τους ανθρώπους που με αγαπούν και τους αγαπώ. Περνάς πολλά στη ζωή, «σπρώχνεις» και συνεχίζεις. Προσευχήθηκα να γίνει το θαύμα της δύναμης. Να πάρω δύναμη να το διαχειριστώ. Η εκπομπή είναι αφιερωμένη στον Ζεν».

Μαράια Κάρεϊόγκος στο κεφάλιΝικ Κάνονκαρκίνοςηθοποιόςθάνατος