Lifestyle | 08.12.2021 13:21

Γιάννης Χατζηγεωργίου για την αποχώρησή του από την παράσταση: «Έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης μου» - Τι απαντά για το Survivor

Newsroom

Μεγάλος ντόρος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες, μετά τη γνωστοποίηση της είδησης πως ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αποχώρησε από την παράσταση «Σκρουτζ» για να πάρει μέρος στο νέο κύκλο του «Survivor».

Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, τοποθετήθηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;», σχετικά με την απόφαση του ηθοποιού αλλά και της Μυριέλλας Κουρεντή ν' αφήσουν το θέατρο για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Είναι δικαιώμα του καθενός να πηγαίνει όπου θέλει. Είμαι στεναχωρημένος με την εξέλιξη που παίρνουν τα πράγματα για το θέατρο. Αν οι ηθοποιοί έχουν στο μυαλό τους πως τόσο εύκολα παρατάνε την έννοια του θεάτρου και πηγαίνουν κάπου αλλού για να πάρουν χρήματα που τα χρειάζονται, αλλά δεν σκέφτονται τι είναι το θέατρο με το Θ κεφαλαίο, τότε αυτό με στενοχωρεί πάρα πολύ.

Τώρα, ο Γιάννης, που είναι ένα καταπληκτικό παιδί, αποφάσισε να το κάνει αυτό, αλλά το ήξερε μόνο ο σκηνοθέτης, αυτό εμένα δεν με αφορά. Επίσης, θεωρείτε λογικό ότι εγώ που είμαι στην παράσταση και πρέπει να κάνω ξανά πρόβα με έναν άλλον άνθρωπο; Έχουμε λίγες ημέρες για να πάμε στην πρεμιέρα. Αυτό είναι παράλογο που συμβαίνει».   

Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Το ανακοίνωσα είκοσι μέρες πριν από την πρεμιέρα της παράστασης»

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, μιλώντας στην κάμερα της ίδιας εκπομπής, εξήγησε πως είχε ενημερώσει έγκαιρα όλους τους συντελεστές πριν πάρει οποιαδήποτε απόφαση. «Δημιούργησα λίγο πανικό στην παράσταση, αλλά το συζήτησα με τον σκηνοθέτη πριν φύγω. Θα ήθελα πολύ να είμαι στην παράσταση γιατί ο σκηνοθέτης και ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι εξαιρετικοί. Με πλήγωσε αρκετά που έπρεπε να φύγω» ανέφερε ο ηθοποιός και συνέχισε: «Αν ο σκηνοθέτης, ο παραγωγός και οι συμπρωταγωνιστές είναι εντάξει και βγαίνουν οι πρόβες γιατί να μην φύγω; Έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης μου. Το ανακοίνωσα είκοσι μέρες πριν από την πρεμιέρα».   

Αργότερα, αναφέρθηκε στις φήμες που τον θέλουν να είναι ένας από τους παίκτες που θα μπει στο «Survivor». «Αν δεν υπογράψω κάτι, δεν μπορώ να κάνω καμία ανακοίνωση για το πού θα είμαι. Μπορεί και να πήγαινα. Αυτό που λέω είναι πως το πραγματικό Survivor είναι έξω από αυτό το ριάλιτι».

Αναστάσης Δεληγιάννης: «Ένιωσα λίγο περίεργα»

Οι συντελεστές της παράστασης σχολίασαν στην κάμερα της εκπομπής, την απόφαση του ηθοποιού να φύγει και να πάει στο «Survivor». «Όταν μου είπε ό,τι θ' αποχωρήσει για να πάει στο ριάλιτι, ένιωσα λίγο περίεργα, αλλά του είπα πως μπορώ να τον αντικαταστήσω και να τον στηρίξω. Δεν μπορούσα να του αρνηθώ και να μην πάει στο Survivor, με όλη αυτή την κρίση που ζούμε» ανέφερε ο σκηνοθέτης του έργου, Αναστάσης Δεληγιάννης.

Γιάννης ΧατζηγεωργίουSurvivorΜυριέλλα ΚουρεντήριάλιτιΣπύρος Μπιμπίλας