Lifestyle|12.12.2021 08:20

Αιμίλιος Χειλάκης: Η συζήτηση για παράνομη υιοθεσία και η απόφαση - «Να είμαστε εμείς τα παιδιά που δεν κάναμε»

Newsroom

Ο γνωστός ηθοποιός Αιμίλιος Χειλάκης βρέθηκε στον καναπέ του «Dot.» και μίλησε για τη σύζυγό του Αθηνά Μαξίμου - και όχι μόνο - στον Μίνω Θεοχάρη και τη Νάντια Μπουλέ. Σχετικά με τον εμβολιασμό κατά της Covid-19 και τον διαχωρισμό που γίνεται ανάμεσα σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, ο Αιμίλιος Χειλάκης δήλωσε: «Προοδευτικοί είμαστε την στιγμή που καταλαβαίνουμε ότι ένας ανεμβολίαστος φοβάται και δεν κάνει γι' αυτό το λόγο το εμβόλιο. Δεν είναι όλοι οι ανεμβολίαστοι ψεκασμένοι. Πρέπει με τον τρόπο μας να κάνουμε τους ανθρώπους να ξεφοβηθούν. Όταν η εξουσίοα χρησιμοποιεί με αυτό τον τρόπο τους όρους "εμβολιασμένοι - ανεμβολίαστοι" είναι τιμωρητικός ο τρόπος».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εγώ είμαι διπλά εμβολιασμένος και θα πάω για τρίτη δόση. Αν με κυνηγούσαν έτσι, θα έλεγα ότι δεν το κάνω με τίποτα. Θα στύλωνα το πόδι κι εγώ σαν μουλάρι. Αν φοβάσαι το εμβόλιο, φοβάσαι κάτι σε σχέση με την ιατρική επιστήμη. Μην φοβάστε».

Αιμίλιος Χειλάκης για Αθηνά Μαξίμου: «Είπαμε να είμαστε εμείς τα παιδιά που δεν κάναμε»

Για την σύζυγό του, ηθοποιό Αθηνά Μαξίμου, και το αν θα αποκτούσαν παιδιά ο Αιμίλιος Χειλάκης εξήγησε πως: «Μέχρι και για παράνομη υιοθεσία είχαμε συζητήσει. Σαν να μιλάς για αμάξι, αν δεν σας κάνει αυτό να σας δώσουμε κάποιο άλλο! Στη φάση που ψάχνεσαι ακούς τα πάντα. Οι νόμιμοι δρόμοι σε φέρνουν σε βαθύ υπαρξιακό πρόβλημα.

Και προτιμήσαμε να πούμε "να είμαστε εμείς τα παιδιά που δεν κάναμε". Εγώ δεν παντρεύτηκα μια "μάνα παιδιού", παντρεύτηκα την Αθηνά, που ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Αν η Αθηνά γινόταν μάνα παιδιού μια χαρά. Δεν παντρεύτηκα για να κάνω παιδιά» είπε ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Νάντια Μπουλέ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. 

Αθηνά ΜαξίμουΑιμίλιος ΧειλάκηςυιοθεσίαηθοποιόςΚορονοϊός