Lifestyle|22.10.2018 23:02

Τρεις θαλασσόλυκοι μαγειρεύουν στον ΣΚΑΪ

Newsroom

Έχουν το ίδιο όνομα, αγαπούν και οι δύο τη θάλασσα και «κουβαλούν» στις πλάτες τους συμμετοχές σε ριάλιτι, ο μεν στο «Survivor», ο δε στο «Master Chef». Όπως ανέφερε το «TV Έθνος», η πρώτη επαφή για τους δύο καλογυμνασμένους νέους έγινε στο πλαίσιο των γυρισμάτων της εκπομπής «DOT.» του ΣΚΑΪ, όπου ο Γιάννης Αποστολάκης προσκάλεσε τον Δρυμωνάκο να ετοιμάσουν μαζί μηλοπιτάκια.

«Είναι μια ιδέα που πραγματικά και οι δυο μας θέλαμε να κάνουμε πολύ. Έχει να κάνει με ταξίδια σε ακριτικά νησιά. Μαζί με το team της εκπομπής θα ανακαλύπτουμε την άλλη πλευρά του νησιού, δηλαδή θα ψάχνουμε αθλητικές δραστηριότητες και θα συνομιλούμε με κατοίκους της περιοχής για να μαθαίνουμε την ιστορία κάθε τόπου.

Στο τέλος της ημέρας ο Γιάννης Αποστολάκης θα μαγειρεύει μια σπεσιαλιτέ του νησιού βάζοντας φυσικά και τη δική του πινελιά σε κάθε συνταγή» είχε δηλώσει στο «TV Έθνος» ο Γιάννης Δρυμωνάκος, πριν επιβιβαστεί στο πλοίο με προορισμό την Ικαρία.

T

Στην παρέα προστίθεται η ραδιοφωνική παραγωγός Κάλια Ελευθερίου και από τις αρχές Αυγούστου ξεκινούν και οι τρεις με το ιστιοπλοϊκό του Γιάννη Αποστολάκη για μια ανεπανάληπτη περιπέτεια. 30 μέρες, 715 ναυτικά μίλια, 19 ακριτικά νησιά, 3 ταξιδιώτες, 1 ιστιοπλοϊκό, μία μεγάλη περιπέτεια! Οι τρεις φίλοι ξεκινούν από την Ικαρία, με σκοπό να εξερευνήσουν τα Δωδεκάνησα και να φτάσουν στην Κρήτη.

«Θέλουμε να προβάλουμε τον τόπο μας, να δείξουμε ένα άλλο πρόσωπο της Ελλάδας μας και είναι κάτι που αρέσει και στους δυο μας. Η εκπομπή είναι ένα οδοιπορικό που θα κινείται γύρω από τη γαστρονομία και τα προϊόντα ενός τόπου, θα προβάλλει μια λίστα δραστηριοτήτων για το κάθε νησί, ενώ στο επίκεντρο θα είναι οι άνθρωποι. Αυτοί που ο καθένας τους κουβαλά και μια ιστορία» είχε δηλώσει ο πρωταθλητής κολύμβησης, ο οποίος θα δοκιμαστεί πρώτη φορά σε κάτι τέτοιο. Γεγονός που δεν τον αγχώνει όπως λέει ο ίδιος, αντιθέτως ανυπομονεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο σε επαγγελματικό επίπεδο.

Από το Σάββατο 20 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο στις 16.20 στον ΣΚΑΪ

T

Από το Σάββατο 20 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο στις 16.20 στον ΣΚΑΪ.

μαγειρικήταξίδιαΔρυμωνάκοςΑποστολάκηςθαλασσόλυκοι