Lifestyle|01.02.2019 09:50

Τα ζώδια της Παρασκευής (1/2)

Newsroom

Κριός

Επικεντρώσου στα επαγγελµατικά καθώς η Σελήνη περνώντας στον Αιγόκερω υπενθυµίζει πως έχεις δουλειές! Ισως αναλάβεις επαγγελµατικές υποχρεώσεις εκτός πλάνου, όµως δεν µπορείς διαφορετικά. Ευνοούνται συνεντεύξεις για επαγγελµατικά ραντεβού, καθώς είσαι προσηλωµένος/η στους στόχους σου!

Ταύρος

Η Σελήνη πέρασε στον Αιγόκερω υπενθυµίζοντας πως µπορείς να αφιερώσεις χρόνο στους αγαπηµένους σου και σε δραστηριότητες εκτός σπιτιού. Συναντήσεις και συζητήσεις για ταξίδια είναι εξαιρετικά τονωτικές για την ψυχολογία σου! Ισως προκύψουν καθηµερινές υποχρεώσεις φρενάροντας λίγο τα σχέδιά σου.

Δίδυµοι

Δεν ξύπνησες µε καλές διαθέσεις καθώς η Σελήνη πέρασε στον Αιγόκερω δηµιουργώντας συναισθηµατική υπερχείλιση. Κράτα ισορροπία στη διάθεσή σου και ασχολήσου µε δραστηριότητες και ανθρώπους που σου φτιάχνουν το κέφι. Ισως προκύψει οικονοµικό ζήτηµα που αφορά τρίτα πρόσωπα, δες το προσεκτικά.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω δείχνει πως κάποιος συνεργάτης ή ο/η σύντροφός σου χρειάζονται τη συνδροµή σου σε κάποια δουλειά που έχουν, οπότε αφιέρωσε το µεγαλύτερο µέρος του χρόνου σου εκεί. Θα έρθεις κοντά µε τους ανθρώπους που επιθυµείς και θα στηρίξεις ακόµα περισσότερο τις διαπροσωπικές σχέσεις που έχεις.

Λέων

Ισως προκύψουν υποχρεώσεις καθώς η Σελήνη περνώντας στον Αιγόκερω τις φέρνει µπροστά σου και δεν αφήνει να κάνεις πως δεν τις βλέπεις! Πέρα από τις καθηµερινές δουλειές ίσως προκύψουν και αγγαρείες αγαπηµένων προσώπων που είναι δύσκολο να τους πεις όχι. Προσπάθησε να τηρήσεις το πλάνο σου για σήµερα.

Παρθένος

Η ηµέρα που ξεκινά είναι κοµµένη και ραµµένη στα µέτρα σου, καθώς η Σελήνη περνώντας στον Αιγόκερω προκαλεί να εκµεταλλευτείς το χρόνο σου περνώντας καλά. Οι δραστηριότητες µε αγαπηµένους και οι επαφές µε φίλους και γνωστούς φτιάχνουν πολύ τη διάθεσή σου. Τα αισθηµατικά είναι τοµέας µε εύνοια.

Ζυγός

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε κάνει να θες να µείνεις µε την οικογένεια αφιερώνοντας χρόνο στους δικούς σου. ∆εν είσαι τόσο εξωστρεφής όσο συνήθως, όµως εκµεταλλεύσου τη συγκυρία για να ασχοληθείς µε την οικογένειά σου. Το ιδανικό βράδυ περιλαµβάνει οικογενειακό δείπνο καθώς τελευταία δεν τους αφιέρωνες χρόνο.

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει στο µυαλό σου κοινωνικές υποχρεώσεις και επαφές µε ανθρώπους του περιβάλλοντός σου που πρέπει να κάνεις. Βέβαια είσαι αρκετά εξωστρεφής και επικοινωνιακός/ή και αναζητάς ούτως ή άλλως παρέα! Ισως µάθεις νέα ανθρώπων του περιβάλλοντός σου και να είσαι προσεκτικός/ή.

Τοξότης

Ισως περάσεις το πρωινό σε τράπεζα ή στον λογιστή καθώς η Σελήνη στον Αιγόκερω οργανώνει τα οικονοµικά σου. Μην αφήσεις εκκρεµότητες ή τουλάχιστον διευθέτησε τα περισσότερα. Να προσέξεις την υπερβολή που σε οδηγεί ή να ξοδέψεις σε περιττά πράγµατα ή να µην ξοδέψεις ούτε στα απαραίτητα!

Αιγόκερως

Η Σελήνη πέρασε στο ζώδιό σου και βρίσκεις χρόνο να ασχοληθείς µε τον εαυτό σου και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Να θυµάσαι πως αν επιλέξεις να διαθέσεις τον χρόνο σου σε αγαπηµένους σου, τότε θα δεις πως η διάθεσή σου αρχίζει να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Μη φερθείς εγωιστικά σε κάποιο ζήτηµα.

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε κάνει πιο καχύποπτο/η από τις προηγούµενες ηµέρες και έχεις τάση για σκέψεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγµατικότητα. Το αποτέλεσµα είναι να αποµακρυνθείς από τα «κοινά» και από τις δραστηριότητες των προηγούµενων ηµερών. Ασχολήσου µε κάποια καθηµερινή δουλειά.

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Αιγόκερω βοηθάει να ξεφύγεις από τις πρόσφατες επαγγελµατικές υποχρεώσεις και ανησυχίες. Καλή ηµέρα να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και στους φίλους σου, είδικά αν έχεις µέρες να τους δεις. Προτάσεις για δείπνο ή ποτό µετά τη δουλειά µε συναδέλφους ή πρόσκληση σε κοινωνική εκδήλωση. 

ωροσκόπιοζώδιααστρολογικές προβλέψεις