Lifestyle|20.01.2022 10:26

Συγκλονίζει ο Αλέξανδρος στο MasterChef: «Είμαι πρώην χρήστης ουσιών - Τελικά ο άνθρωπος αλλάζει»

Newsroom

Eλπίδα και θαυμασμό προκάλεσε με την εμφάνισή του στις οντισιόν τού «MasterChef 6», ο 36χρονος Αλέξανδρος που μαγείρεψε προκειμένου να μπει στο ριάλιτι μαγειρικής. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, είναι πρώην χρήστης ναρκωτικών ουσιών και έστειλε το δικό του δυνατό μήνυμα προς όλους. 

Ο 36χρονος Αλέξανδρος από τα Χανιά, που έχει και μια κορούλα 8 ετών, ακόμη δεν ξέρει ποιος δήλωσε τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό. Ετοίμασε αρνάκι καρέ, με στάκα, τρούφα, μανιτάρια πλευρώτους και τραγανές πατατούλες. Αφού οι κριτές του ανακοίνωσαν ότι κατέκτησε την πολυπόθητη ποδιά και πέρασε στην επόμενη φάση, ο Αλέξανδρος εκμυστηρεύτηκε:

«Είμαι στις κουζίνες από τα 17 μου σε ένα ιταλικό εστιατόριο, που το κλείσαμε το 2018. Το είχαν ανοίξει οι γονείς του το 1981. Οι κουζίνες δεν είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που έχω αντιμετωπίσει στη ζωή μου. Έχω περάσει πολύ μεγαλύτερες. Έχω περάσει πολλά σκοτεινά χρόνια, λόγω του ότι είμαι πρώην χρήστης ναρκωτικών ουσιών. Πλέον δεν είμαι βέβαια. Αρκετά χρόνια. Είμαι απόφοιτος από το ΚΕΘΕΑ. 

Και είμαι καλά και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο άνθρωπος αλλάζει, γιατί πολλοί πιστεύουν ότι δεν αλλάζει και εγώ κάποτε το πίστευα αυτό, αλλά τελικά αλλάζει με θέληση. Είμαι εδώ για να πάω παρακάτω. Σίγουρα εφόσον εγώ μπόρεσα και άλλαξα τη ζωή μου, μπορεί ο οποιοσδήποτε. Και εφόσον εγώ μπορώ πλέον να κυνηγάω τα όνειρα μου, μπορεί ο οποιοσδήποτε να το κάνει. Και αυτό είναι το θετικό. Είμαι, λοιπόν, είμαι εδώ γιατί έχω στόχους και βλέπω πλέον τη ζωή με αισιοδοξία». 

MasterChef 6ναρκωτικάMasterChefειδήσεις τώραριάλιτιμαγειρική