Lifestyle | 28.01.2022 11:34

Θάλεια Ζαγναφέρη: Καρέ - καρέ η διάρρηξη του σπιτιού της παρουσιάστριας της ΕΡΤ - Σε 4 λεπτά πήραν ό,τι πολύτιμο υπήρχε

Newsroom

Ληστές εισέβαλαν στην κατοικία της παρουσιάστριας Θάλειας Ζαγναφέρη, έσπασαν τον συναγερμό και μέσα σε λίγα λεπτά πήραν ό,τι πολύτιμο υπήρχε. Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ και ο σύζυγός της, Θεόδωρος Ασβεστάς, παρακολουθούσαν τη δράση των διαρρηκτών χωρίς να μπορούν να επέμβουν.

«Χτύπησε ο συναγερμός, ειδοποιήθηκα στο τηλέφωνο, μπήκα να δω τι γίνεται στις κάμερες και τους έβλεπα να προσπαθούν να μπουν σπίτι μου. Εκείνη την ώρα, εμείς βρισκόμασταν επίσκεψη σε κάτι φίλους μας. Είναι δύσκολο αυτό που ζήσαμε. Κατευθείαν είπα στη γυναίκα μου και τα παιδιά μου: "Πάμε, μας κλέβουν το σπίτι". Ήμασταν σε μια απόσταση 10 λεπτών από το σπίτι» εξήγησε ο κ. Ασβεστάς στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. 

Και συνέχισε: «Πήραμε την αστυνομία τηλέφωνο, εμείς φτάσαμε πιο μπροστά, μετά ήρθαν οι αστυνομικοί και έλεγξαν το χώρο. Τους εξήγησα ότι οι δράστες είχαν φύγει γιατί τους είδα. Είδαμε το σημείο που παραβίασαν την περίφραξη και μετά ξεκίνησε η καταγραφή των ζημιών. Τον συναγερμό τον έχω συνδεδεμένο με εφαρμογή στο δικό μου κινητό και της γυναίκας μου. Είχα κάμερες, τα πάντα για να τους αποτρέψω. Με το που χτύπησε ο συναγερμός βγήκαν έξω από την κύρια είσοδο, προσπάθησαν να σκαρφαλώσουν για να βγάλουν το συναγερμό, τους πήρε 2-3 λεπτά. Ήξεραν ότι έπαιρνε τηλέφωνο ο συναγερμός. Ήταν επαγγελματίες, έμειναν στο χρόνο που τους επέτρεπε να μην πιαστούν». 

Κλείνοντας, ο κ. Ασβεστάς ανέφερε πως «πήραν πολύτιμα αντικείμενα που είχαμε, ό,τι μπόρεσαν στο χρόνο που είχαν. Μας έκαναν ζημιά. Ήδη έχω βάλει και δεύτερο συναγερμό και ανιχνευτές κίνησης έξω, να τους σταματήσω εκεί, να μην ξαναμπούν».

ΘεσσαλονίκηΕΡΤειδήσεις τώραδημοσιογράφοςδιάρρηξη