Lifestyle|03.02.2019 14:14

Έρχεται βροχή από πρεμιέρες στο Open (vid)

Αλέξης Μίχας

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες του προγράμματος του Open για το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής περιόδου.

Το τρέιλερ των συμμετοχών για το «X Factor» που επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του Ανοιχτού Καναλιού έχει μεγάλη απήχηση, ενώ το ίδιο συμβαίνει και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «TV Έθνος», ήδη έχουμε να κάνουμε με τετραψήφιο αριθμό συμμετοχών, που συνεχώς αυξάνεται. Την ίδια στιγμή, οι συζητήσεις με καλλιτέχνες για την στελέχωση της κριτικής επιτροπής συνεχίζονται. 

«Βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και σύντομα θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά πηγή του καναλιού της Παιανίας. 

Η Τρίτη 5 Μαρτίου είναι η πιθανότερη ημερομηνία επιστροφής του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Η σατιρική εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου θα βγαίνει μία φορά την εβδομάδα ζωντανά με την παρουσία κοινού. 

Μέσα στο Μάρτιο αναμένονται και οι πρεμιέρες ακόμη τριών εκπομπών. Του πρότζεκτ μεταμόρφωσης «Revenge Body» με την Ιωάννα Λίλη, της ταξιδιωτικής εκπομπής «My Greece» της Δέσποινας Βανδή, η οποία με συνοδοιπόρο τον Βαγγέλη Δρίσκα θα μας ταξιδεύει στις γεύσεις όλης της Ελλάδας, αλλά και το «Passenger» με οικοδεσπότη τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και εξωτικά ταξίδια ανά την υφήλιο. 

T

Σε πολύ πρώιμο στάδιο βρίσκονται συζητήσεις για ένα νέο γυναικείο infotainment μαγκαζίνο με παρουσιάστριες τρεις γυναίκες με τέσσερις γυναίκες. Ως εκ τούτου δεν έχει γίνει ακόμη καμία συζήτηση με υποψήφιες παρουσιάστριες, παρά τα ονόματα που έκαναν την προηγούμενη βδομάδα τον γύρο του διαδικτύου.   

Διαβάστε περισσότερα στο «TV Έθνος» που κυκλοφορεί με το «Έθνος της Κυριακής»

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

X FactorΑλ Τσαντίρι ΝιουζOpen TVπρεμιέρα