Lifestyle|08.02.2022 13:47

Έλενα Κρεμλίδου για γυμνές φωτογραφίες: «Ήμουν ανήλικη – Ο μπαμπάς μου θα το μάθει σήμερα»

Newsroom

Η Έλενα Κρεμλίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» και αναφέρθηκε στις γυμνές φωτογραφίες της που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο, καθώς και για τρία «ροζ βίντεο», στα οποία δεν πρωταγωνιστεί η ίδια. «Υπάρχουν δύο συμβάντα. Πρώτον, κυκλοφορούν τρία ροζ βίντεο στα οποία λένε ότι είμαι εγώ, αλλά δεν είμαι εγώ. Είναι τρία διαφορετικά κορίτσια. Τα κυκλοφορούν στα sites ή μου τα στέλνουν εμένα. Όταν ξεκίνησε αυτό πήγα στη Δίωξη. Έχω ένα συγκεκριμένο κείμενο, το οποίο στέλνω σε κάθε σάιτ. Τους λέω ότι δεν είμαι εγώ και παρακαλώ να το κατεβάσουν. Στις φωτογραφίες που κυκλοφορούν είμαι εγώ. Αυτό ξεκίνησε πριν τρία χρόνια. Τότε πήρα το πρώτο μήνυμα εκβιασμού. Σε αυτό το μήνυμα μου έλεγαν: "Ή θα μου στείλεις άλλο υλικό ή από αύριο θα ανέβουν οι φωτογραφίες σου"» ανέφερε, αρχικά, η Έλενα Κρεμλίδου. 

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως όταν έβγαλε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες ήταν ανήλικη. «Ήμουν 17 χρονών. Εγώ τις είχα τραβήξει και τις είχα στείλει σε τότε συντρόφους μου. Δε γνωρίζουμε ποιος τις διέρρευσε. Πέρα από το σοκ που έπαθα, ήθελα να αυτοκτονήσω. Και τώρα που το συζητάω έχω ένα μούδιασμα. Πήρα αμέσως στη Δίωξη, πήγα από τα γραφεία και τους εξήγησα τι μου συνέβη. Στα μηνύματα δεν απάντησα και έτσι ξεκίνησε η διαρροή». 

«Δεν υπάρχει ντροπή»

Όπως εξομολογήθηκε η ίδια, η αφορμή για να μιλήσει δημόσια γι’ αυτό ήταν ένα τρίτο βίντεο που λένε ότι πρωταγωνιστεί, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι η ίδια. «Ακόμα και να ήμουν σε αυτά τα βίντεο, δεν υπάρχει ντροπή. Κι επίσης πολλές φορές επιλέγω πολλές πλευρές του εαυτού μου πιο σέξι, είναι άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Είναι δέκα χρόνια τώρα. Είμαι πολύ πιο συγκροτημένη τώρα και γι’ αυτό μιλάω. Νιώθω πιο δυνατή». 

Παράλληλα, ανέφερε πως ο πατέρας της θα το μάθαινε σήμερα, μέσα από τη συνέντευξη που έδωσε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. «Η μητέρα μου το ξέρει και ήταν ανέκαθεν μαζί μου. Και μάλιστα χθες που το συζητήσαμε, μου είπε ότι τώρα που θα βγω να μιλήσω, θα το μάθει περισσότερος κόσμος. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι μέσα από την ιστορία μου, όλες οι κοπέλες που το έχουν πάθει και ντρέπονται, να μην ντρέπονται γιατί εμπιστεύτηκαν κάποιον ή επέλεξαν να είναι σέξι. Ντροπή είναι σε αυτόν και σε αυτούς που το βλέπουν» τόνισε με δάκρυα στα μάτια. 

Και συνέχισε: «Απόψε πάω στη Θεσσαλονίκη και θα δω τον μπαμπά μου. Δε φοβάμαι να τον δω πλέον. Δεν έχω κάτι να ντραπώ. Οι γονείς μου γνωρίζουν ότι κάνω σεξ. Ο μπαμπάς μου νομίζω ότι είναι πολύ υπερήφανος αυτή τη στιγμή».

Ποια είναι η Έλενα Κρεμλίδου

Η Έλενα Κρεμλίδου ή αλλιώς Mariposa, όπως είναι γνωστή στο ευρύ κοινό, είναι 25 ετών και γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ήρθε στην Αθήνα, σε ηλικία 18 ετών, για να σπουδάσει βιοχημικός. Παράλληλα, της δόθηκε η ευκαιρία ν' ασχοληθεί με τα social media. Έχει συμμετάσχει σε διαδικτυακές εκπομπές, έχει κάνει ραδιόφωνο και έχει πάρει μέρος σε τηλεοπτικές παραγωγές. Επίσης, έχει υπάρξει cheerleader στην Εθνική ομάδα cheerleader. Αν και απολαμβάνει την επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους, πολλές φορές έχει υπάρξει δέκτης πικρόχολων σχολίων.

 

instagramειδήσεις τώραΈλενα Μαριπόζα ΚρεμλίδουΠρωινόφωτογραφίες