Lifestyle|10.02.2022 11:00

Λουκία Πιστιόλα για Πάνο Νάτση: «Έκανε τρεις και τέσσερις δουλειές για να τα βγάλει πέρα οικονομικά - Επαιρνε 100 ευρώ από το θέατρο»

Newsroom

Μια βραδιά αφιερωμένη στη μνήμη του Πάνου Νάτση διοργανώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (9/2) στο θέατρο Ήβη. Παρόντες όλοι οι συντελεστές της παράστασης του Γιώργου Καπουτζίδη, «Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του» αλλά και φίλοι και συνάδερφοι του ηθοποιού.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Λουκία Πιστιόλα, η οποία μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και ξέσπασε μιλώντας για τον αγώνα που έκανε ο ηθοποιός για να τα βγάλει πέρα οικονομικά κάνοντας παράλληλα τρεις και τέσσερις δουλειές. «Γιατί καβαλάνε μηχανές; Ξέρω πολύ καλά τον αγώνα που έκανε ο Πάνος Νάτσης για να ζήσει, τα μπαρ, τις καφετέριες που είχε δουλέψει. Για να βγάζει χρήματα πηγαίνοντας σε τρεις και τέσσερις δουλειές, γιατί οι ηθοποιοί, ειδικά οι νέοι παίρνουν 100 ευρώ τον μήνα, μεικτά.

Πάνω στο άνθος του, κουρασμένος γιατί διασκέδασε, γιατί ένα 30χρονο παιδί δεν έχει δικαίωμα να διασκεδάσει; Δεν είμαι εδώ για τον Πάνο Νάτση. Ο Πάνος Νάτσης δεν μας χρειάζεται πια. Είμαι εδώ για τους συναδέρφους μου, για αυτούς που απόψε θα αναγκαστούν να παίξουν τον ιερό ρόλο του κλόουν» είπε συγκινημένη η Λουκία Πιστιόλα. 

Ευθύμης Γεωργόπουλος: O αντικαταστάτης του Νάτση στην παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του»

Ο Ευθύμης Γεωργόπουλος αντικαθιστεί τον αδικοχαμένο Πάνο Νάτση στην παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του». Ο άτυχος ηθοποιός λόγω του φόβου του για τον κορονοϊό, είχε πει στον κολλητό του φίλο να μάθει τον ρόλο του, για την περίπτωση που εάν νοσούσε να τον αντικαθιστούσε στην παράσταση.

Μετά από κοινή απόφαση παραγωγής και συντελεστών, το έργο θα συνεχιστεί στο Θέατρο ΗΒΗ, εις μνήμην του ηθοποιού Πάνου Νάτση, τον οποίο όλοι αποχαιρέτησαν με τεράστια θλίψη, μετά την τόσο πρόωρη και αιφνίδια απώλειά του. Η Μαριλού Κατσαφάδου, ο Γιάννης Κουκουράκης, ο Ευθύμης Γεωργόπουλος, η Ανθή Σαββάκη, ο Γιώργος Σαββίδης, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη και ο Αποστόλης Ψαρρός, μαζί με την πάντα διαχρονική Κατιάνα Μπαλανίκα, ανεβαίνουν και πάλι στη σκηνή του Θεάτρου ΗΒΗ, από την Πέμπτη 10/2, για να μας χαρίσουν ξανά το γέλιο και την αισιοδοξία που όλοι χρειαζόμαστε, στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Πάνος ΝάτσηςΛουκία ΠιστιόλαΓιώργος Καπουτζίδηςειδήσεις τώρα