Lifestyle | 05.02.2019 09:46

Το Τατουάζ: Οι εξελίξεις για την απαγωγή και ο δεύτερος γάμος της Αθηνάς

Φωφώ Μπόνιου

Νυφούλα για δεύτερη φορά θα ντυθεί σύντομα η Αθηνά στο πλευρό του αγαπημένου της, Νικόλα, όπως αποκαλύπτει στο «TV Έθνος» η ηθοποιός Ιφιγένεια Πιερίδου, την οποία εντοπίσαμε στο Μιλάνο εν μέσω γυρισμάτων για Το Τατουάζ του Alpha. Μας μιλά ακόμη για τις εξελίξεις που θα δούμε σε σχέση με τον serial killer και την απαγωγή της Άννας και της Λήδας. 

Σας πετυχαίνουμε στο Μιλάνο για τα γυρίσματα του «Τατουάζ». Τι να περιμένουν οι τηλεθεατές από αυτό το ταξίδι;

Το Μιλάνο έρχεται σεναριακά πολύ απρόσμενα, με αφορμή ένα γεγονός που θα βάλει τους ήρωες σε μια πολύ ενδιαφέρουσα περιπέτεια η οποία εξελίσσεται στη μαγευτική αυτή πόλη. Αφορμή είναι η μητέρα του Νικόλα, που υποδύεται η Βάσια Παναγοπούλου. Τα υπόλοιπα επί της οθόνης.

T

Έλληνες συναντήσατε στο Μιλάνο; Σας αναγνώρισαν;

Περάσαμε πολύ ωραία, ήταν η πρώτη φορά που επισκέπτομαι το Μιλάνο. Κινηθήκαμε στο κέντρο και η αλήθεια είναι ότι υπήρξαν πολλοί Έλληνες που μας αναγνώρισαν, ζήτησαν να μάθουν την εξέλιξη, ήθελαν να βγούμε φωτογραφίες και ρωτούσαν τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια.

Τι άλλο θα συμβεί στη ζωή της Αθηνάς, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο;

Το μόνο που μπορώ να αποκαλύψω είναι ότι ετοιμαζόμαστε για τον δεύτερο γάμο!

Μήπως τελικά ο γάμος γίνεται στην Ιταλία;

Όχι, γάμος δεν γίνεται στο Μιλάνο.

Έχετε κοινά με την ηρωίδα;

Έχω, ναι! Για παράδειγμα αυτό που τη μια στιγμή είναι σκληρή και απότομη και μέσα σε δευτερόλεπτα κάτι θα την κάνει να μαλακώσει και να αλλάξει στάση κατά 180 μοίρες.  Ή ακόμα και το ότι κάνει συνεχώς γκάφες.

T

Πώς είναι η συνεργασία σας με τον κ. Γεωργίου;

Πολύ καλή! Τα βρήκαμε από την αρχή και αυτό με βοήθησε και μένα να κάνω ένα καλό ξεκίνημα.

Οι ερωτικές σκηνές σάς έχουν δυσκολέψει;

Αρχικά ναι. Έπειτα, όμως, έπρεπε να πείσω τον εαυτό μου ότι είναι μέρος αυτής της δουλειάς και να το κάνω.  

Με την απαγωγή της Άννας και της Λήδας, η Αστυνομία θα μπορέσει τελικά να βοηθήσει; Ο δικός σας ρόλος ποιος θα είναι ως προς την εξιχνίαση της υπόθεσης;  

Εννοείται ότι η Αστυνομία θα κάνει τα πάντα για να σώσει τη Λήδα και την Άννα. Εγώ σαν Αθηνά ακολουθώ πιστά τις διαταγές του ταξίαρχου Σέκερη. Όλοι προσπαθούμε να σώσουμε τα κορίτσια.

Πώς μπήκε το «Τατουάζ» στη ζωή σας;

Έγιναν όλα πολύ ξαφνικά! Δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από τον Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος μου πρότεινε να πάω για casting ενός καινούργιου ρόλου. Χωρίς να το πολυσκεφτώ πήγα και έπειτα από λίγες μέρες με ενημέρωσαν ότι πήρα τον ρόλο. Ύστερα από τέσσερις μέρες ξεκινήσαμε γυρίσματα.

Η αδελφή σας, Ελένη Πιερίδου, που παίζει επίσης στο σίριαλ, σας βοήθησε στον ρόλο σας;

Δεν θα έλεγα ότι με βοήθησε συγκεκριμένα με τον ρόλο, αλλά περισσότερο με συμβουλές που έχουν να κάνουν με τον συγκεκριμένο χώρο, μια και αυτή είναι η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά. Είναι πάντα δίπλα μου σε ό,τι χρειαστώ.

Ποιο κατά τη γνώμη σας είναι το μυστικό επιτυχίας του «Τατουάζ»; Γιατί το κοινό το παρακολουθεί τόσο φανατικά;

Πιστεύω ότι είναι το τόσο πλούσιο περιεχόμενο της σειράς. Βοηθά τον κόσμο ο οποίος το παρακολουθεί να ταυτιστεί με διάφορα. Και αυτό οφείλεται στην πένα της Βάνας Δημητρίου.

Έχετε συζητήσει για την επόμενη σεζόν; Θα βρίσκεστε στον τρίτο κύκλο του «Τατουάζ»;

Δεν έχει συζητηθεί ακόμη, αλλά αν υπάρξει τρίτος κύκλος θα βρίσκομαι και εγώ, ναι. 

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Ιφιγένεια ΠιερίδουΤο Τατουάζ