Lifestyle|20.02.2022 16:00

Lindsey Pearlman: Βρέθηκε νεκρή η ηθοποιός της δραματικής σειράς «Empire»

Newsroom

Η Λίντσεϊ Πέρλμαν (Lindsey Pearlman), η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τις τηλεοπτικές σειρές «General Hospital», «Empire» και το «Chicago Justice», βρέθηκε νεκρή, πέντε ημέρες αφότου δηλώθηκε η εξαφάνισή της. Το σώμα της 43χρονης ηθοποιού εντοπίστηκε τυλιγμένο μέσα σε κουβέρτα, σ' ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο στο Λος Άντζελες

«Την ημέρα Παρασκευή γύρω στις 8:30 π.μ., αξιωματικοί της περιοχής του Χόλιγουντ ανταποκρίθηκαν σε κλήση για έρευνα θανάτου στη λεωφόρο Φράνκλιν και τη Λεωφόρο Βόρειας Σιέρα Μπονίτα. Το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες επιβεβαίωσε έκτοτε ότι το άτομο είναι η Λίντσεϊ Πέρλμαν. Η αιτία του θανάτου θα καθοριστεί από τον ιατροδικαστή» ανέφερε σχετική ανακοίνωση του αστυνομικού τμήματος. 

Ο σύζυγός, Βανς Σμιθ, ανακοίνωσε τη δυσάρεστη είδηση, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας: «Η αστυνομία βρήκε τη Λίντσεϊ. Εχει φύγει. Είμαι κομμάτια. Θα μοιραστώ περισσότερα αργότερα, αλλά ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την αγάπη και τις προσπάθειες και να σας ζητήσω, να σεβαστείτε το απόρρητο της οικογένειάς της, αυτή τη στιγμή».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, όταν η αστυνομία βρήκε το σώμα της Πέρλμαν, φέρεται να υπήρχαν χάπια σκορπισμένα σε όλο το εσωτερικό του οχήματος. Οι φίλοι και η οικογένεια της είχαν ζητήσει βοήθεια από το κοινό για να τη βοηθήσουν να τη βρει, αφού δεν επέστρεψε στο σπίτι την περασμένη Κυριακή. «Είμαι βαθιά λυπημένη που αναφέρω ότι βρήκαν τη Lindsey και ήταν πολύ αργά» έγραψε η ξαδέρφη της, Savannah Pearlman, στο Twitter. 

θάνατοςηθοποιόςΧόλιγουντνεκρήinstagramΛος Άντζελεςειδήσεις τώρα