Lifestyle|01.03.2022 07:45

Η πρώην Μις Ουκρανία έβαλε ρούχα παραλλαγής και δηλώνει έτοιμη να υπερασπιστεί την πατρίδα της

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
(Instagram)
(Instagram)
(Instagram)
(Instagram)
(Instagram)
(Instagram)
(Instagram)
(Instagram)
(Instagram)
(Instagram)
(Instagram)

Έβγαλε τα 12ποντα και φόρεσε τις μπότες μάχης, η πρώην Μις Ουκρανία, Αναστάζια Λένα (Anastasia Lenna). Η εκπρόσωπος της Ουκρανίας το 2015 στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Grand International, απάντησε στο κάλεσμα του προέδρου της χώρας της να υπερασπιστεί το σπίτι της, σύμφωνα με τα όσα λέει στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Δεν είμαι στο στρατό, είμαι μια γυναίκα, ένας απλός άνθρωπος. Ένας άνθρωπος, όπως όλοι στη χώρα μου». έγραψε η Αναστάζια σε πρόσφατη ανάρτησή της, εξηγώντας ότι δεν έχει... καταταγεί στον στρατό! «Όλοι όσοι περάσουν τα ουκρανικά σύνορα με σκοπό να εισβάλουν, θα σκοτωθούν!» έγραψε σε μία ανάρτηση στα αγγλικά το περασμένο Σάββατο, συνοδευόμενη από μια φωτογραφία ένοπλων στρατιωτών που κλείνουν ένα δρόμο.

Σε άλλη ανάρτηση σάρκασε: «Ο στρατός μας μάχεται με τέτοιο τρόπο ώστε το ΝΑΤΟ θα πρέπει να υποβάλει αίτηση για είσοδο στην Ουκρανία». Μοιράστηκε, επίσης, μια φωτογραφία στους 75.000 ακόλουθούς της που δείχνει στρατιώτες να περπατούν με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, τον οποίο αποκάλεσε «αληθινό και ισχυρό ηγέτη».

Από την έναρξη της εισβολής την Τετάρτη, το μοντέλο μοιράστηκε μια σειρά από αναρτήσεις στα stories της στο Instagram, παροτρύνοντας τον κόσμο να υποστηρίξει και να προσφέρει δωρεές στις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις.

Οπαδός του airsoft η πρώην Μις Ουκρανία - Προσομοίωση μάχης και πολεμικών τεχνικών

Η απόφοιτος μάρκετινγκ και διαχείρισης από το πανεπιστήμιο Slavistik του Κιέβου έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες στη σελίδα της στο παρελθόν που την δείχνουν να  κρατά όπλα με πλήρη στρατιωτική ενδυμασία σε δασώδεις περιοχές. Η νεαρή είναι οπαδός της αεροσφαίρισης, όπως έχει πει στο Instagram. To «airsoft» είναι ένα αγώνισμα εξωτερικού χώρου το οποίο εμπεριέχει στοιχεία προσομοίωσης μάχης, στρατηγικής και πολεμικών τεχνικών, χωρίς όμως να πρέπει να συγχέεται με οποιουδήποτε είδους στρατιωτική εκπαίδευση. Τα όπλα που χρησιμοποιούνται αποτελούν πιστά αντίγραφα (σε οπτικό και όχι λειτουργικό επίπεδο) υπαρκτών όπλων και εκτοξεύουν (μέσω της χρήσης πεπιεσμένου αέρα) σφαιρίδια διαμετρήματος 6 χιλιοστών φτιαγμένα από πλαστικό ή βιοδιασπώμενο -φιλικό προς το περιβάλλον- υλικό.

Σύμφωνα με το προφίλ της στο διαγωνισμό ομορφιάς, στο παρελθόν είχε εργαστεί ως μοντέλο και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων στην Τουρκία. Μιλάει επίσης πέντε γλώσσες και έχει εργαστεί ως μεταφράστρια.

Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες
Γιατροί του Κόσμου για την Ουκρανία
*
 Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός για Ουκρανία
Global Citizen - Βοήθεια στην Ουκρανία

μοντέλοειδήσεις τώρακαλλιστείαΟυκρανία