Lifestyle|15.03.2022 21:13

Ζενεβιέβ Μαζαρί για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Εκείνη στη Χαβάη και εμείς εδώ ζούμε πόλεμο»

Newsroom

Γνωστή για τις καυστικές ατάκες της, η Ζενεβιέβ Μαζαρί σε δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» έκανε ένα αιχμηρό σχόλιο για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Πριν το εν λόγω σχόλιο, η γνωστή art director με το τεράστιο βιογραφικό στο χώρο της μόδας, μίλησε για το μέλλον του ριάλιτι από το οποίο και έγινε ευρέως γνωστή. «Γίνονται συζητήσεις για το GNTM, ξέρω ότι το συζητάνε σε πολύ υψηλό επίπεδο και το θέλουν. Εγώ επίσημα δεν έχω λάβει τηλέφωνο. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το GNTM, μακάρι να γυρίσει. Ο καθένας κοστολογεί ό,τι φέρνει έτσι όπως θέλει. Δεν με αφορά το ποιοι θα είναι μπροστά από τις κάμερες».

Αναφορικά με τη θέση της στο πρόγραμμα που αναδεικνύει νέα μοντέλα η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Εμένα με ενδιαφέρει αν θα έχω τη θέση του art director που σημαίνει ότι πρέπει να δουλέψω στο δημιουργικό κομμάτι, στο χτίσιμο της εκπομπής. Εγώ τυχαία βρέθηκα μπροστά από τις κάμερες. Η παρουσίαση είναι κάτι διαφορετικό. Αυτό που με ενδιαφέρει στην τηλεόραση είναι να χτίζω πράγματα».

Στη συνέχεια, η κριτής του GNTM έκανε το αιχμηρό σχόλιο για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μας έπεσε το σαγόνι με τις φωτογραφίες της στη Χαβάη. Εμείς εδώ ζούμε μια πραγματικότητα, πανδημία και πόλεμο».

Ακολουθεί το εν λόγω βίντεο από την εκπομπή 

Θυμίζουμε πως οι δύο γυναίκες έχουν συνεργαστεί στο GNTM στο οποίο η Ζενεβιέβ Μαζαρί πήρε τη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου αφότου εκείνη αποχώρησε για να ανοίξει τα φτερά της στην τηλεόραση. 

 

Ουκρανίαειδήσεις τώραΗλιάνα ΠαπαγεωργίουΖενεβιέβ Μαζαρί