Lifestyle|18.03.2022 12:23

Kim Kardashian: «Είπα "ξέρεις κάτι; Είσαι 40. Απλά κάντο. Βρες την ευτυχία σου"»

Newsroom

«Είπα "ξέρεις κάτι; Είσαι 40. γ@@@το, απλά κάντο. Βρες την ευτυχία σου". Και το έκανα και πήρα τον χρόνο μου. Βρήκα την ευτυχία και είναι τόσο ωραία. Θέλω να την κρατήσω για πάντα», αυτή ήταν η δήλωση της Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) που συζητήθηκε όσο καμία στην πιο πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Έλεν ντε Τζενέρις (Ellen Degeneris). 

 

Η 40χρονη ισχυρή γυναίκα των social media, έκανε με αυτό τον τρόπο μία πολύ ηχηρή δήλωση αναφορικά με τη νέα σχέση της με τον Πιτ Ντέιβιντσον (Pete Davidson) με τον οποίο είναι ζευγάρι εδώ και λίγους μήνες. Μία σχέση που έχει προκαλέσει πυρετό αλλά και έναν αποκλεισμό από το Instagram στον πρώην σύζυγό της, Κάνιε Γουέστ (Kanye West). Ένα άλλο highlight της συνέντευξής της, ήταν σχετικά με τις δημόσιες φωτογραφίες που ανεβάζει με τον 28χρονο ηθοποιό και παρουσιαστή σύντροφό της. 

«Έχω τις πιο γλυκές φωτογραφίες μας και θέλω να πω "Ω, Θέε μου, είμαστε τόσο χαριτωμένοι", αλλά μετά λέω, "Μην είσαι τόσο απελπισμένη. Μην ποστάρεις συνέχεια τόσα πολλά". Δεν παρέλειψε μάλιστα να αστειευτεί δηλώνοντας πως δεν έχει βγει ποτέ ραντεβού πριν το Instagram και ως εκ τούτου δεν ξέρει ποιοι είναι οι κανόνες σχετικά με τις δημοσιεύσεις στα social media».

Την ίδια ώρα ο Kanye West 

Ο Κάνιε Γουέστ (Kanye West) αποκλείστηκε από το Instagram για 24 ώρες για παραβίαση της πολιτικής παρενόχλησης της πλατφόρμας, όπως επιβεβαίωσε το Variety.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Meta, η πλατφόρμα έχει διαγράψει περιεχόμενο που δημοσιεύτηκε από τον West για παραβίαση των πολιτικών χρήσης σχετικά με τη ρητορική μίσους, τον εκφοβισμό και την παρενόχληση. Ως αποτέλεσμα, ο 44χρονος έχει αποκλειστεί από το να δημοσιεύει, να σχολιάζει και να στέλνει μηνύματα για το διάστημα των 24 ωρών.

Η πολιτική της Meta είναι να περιορίζει τους λογαριασμούς που έχουν παραβιάσει επανειλημμένα αυτούς τους κανόνες και η πλατφόρμα θα λάβει πρόσθετα μέτρα εάν γίνουν περαιτέρω παραβιάσεις. Για την ώρα, οι εκπρόσωποι του West δεν έχουν κάνει κανένα σχόλιο για το θέμα.

Κιμ ΚαρντάσιανσυνέντευξησχέσηΈλεν ντε Τζενέριςειδήσεις τώρα