Lifestyle|21.03.2022 10:30

Ελισάβετ Μουτάφη: Βαρύ πένθος για τη γνωστή ηθοποιό - Έχασε αγαπημένο της πρόσωπο

Newsroom

Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της βιώνει η Ελισάβετ Μουτάφη. Ειδικότερα, με μια λιτή ανακοίνωση στο Instagram την οποία συνόδεψε με μια φωτογραφία, η γνωστή ηθοποιός ανακοίνωσε τον θάνατο του πολυαγαπημένου της πατέρα. 

«Μπαμπά μου, μπαμπά μου, δεν θα σου πω αντίο, ξέρω ότι μόλις φωνάξω μπαμπά θα έρθεις… Αφού το ξέρω! Σ ‘αγαπάω. Πήγαινε τώρα στον Μίκη σου, στον Γρήγορη σου, στο Μανό σου, στον Οδυσσέα σου.. στην Λούνα σου…. Ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου όλους του γιατρούς και τους Νοσηλευτές του Σωτηρία που σε αγάπησαν και σε φρόντισαν τόσο πολύ….», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στο πλάνο που απεικονίζεται να τη συνοδεύει ο πατέρας της στην εκκλησία και στο γάμο της με τον Μάνο Νίφλη που πραγματοποιήθηκε το 2018. 

Ακολουθεί η ανάρτηση 

 

Η Ελισάβετ Μουτάφη μετά την εν λόγω ανάρτηση έκανε ποστ και την ημέρα της κηδείας καθώς και την επιθυμία της οικογένειας αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα σε ίδρυμα για καρκινοπαθείς.

«Η κηδεία του Δημήτρη Μουτσάφτη θα γίνει τη Τρίτη 23 Μαρτίου στο Ά Νεκροταφείο Αθηνών στις 11. Η οικογένειά του αντί στεφάνων επιθυμεί να ενισχυθεί ο σύλλογος Καρκινοπαθών εθελοντών φίλων ιατρών (Κ.Ε.Φ.Ι.), αντιπρόσωπος του οποίου θα υπάρχει στο χώρο της τελετής».

θάνατοςπατέραςΕλισάβετ Μουτάφηειδήσεις τώρα