Lifestyle|21.03.2022 18:49

Βασίλης Σπανούλης - Ολυμπία Χοψονίδου: Φωτογραφίες από το σπίτι τους που έχει μετατραπεί σε γήπεδο

Newsroom

Βασίλης Σπανούλης και Ολυμπία Χοψονίδου αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που ο χρόνος λειτουργεί άκρως θετικά στη σχέση τους η οποία μετράει σχεδόν 14 χρόνια. Οι δυο τους, μετά την απόκτηση έξι παιδιών, τριών αγοριών και τριών κοριτσιών, παραμένουν ερωτευμένοι και ενωμένοι.

Τόσο ο πρώην μπασκετμπολίστας αρχηγός του Ολυμπιακού όσο και η Σταρ Ελλάς 2006, διατηρούν λογαριασμούς στα social media στους οποίους -αν και σπάνια, μοιράζονται διάφορα πλάνα από τη ζωή τους. Σε κάποια από αυτά, έχουν δείξει τον χώρο που στεγάζεται η οικογένειά τους. Πρόκειται για ένα μεγάλο και φωτεινό σπίτι, το οποίο είναι γεμάτο παιχνίδια και που πρωταγωνιστές και υπεύθυνοι της διακόσμησης είναι τα παιδιά.

Ακολουθούν κάποια πλάνα του σπιτιού του «kill Βill» και του πρώην μοντέλου το οποίο βρίσκεται στα νότια προάστια

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ολυμπία Χοψονίδου: Το ξεκίνημα, τα καλλιστεία και τα εξι παιδιά

Η αγαπημένη σύζυγος του 40χρονου αθλητή Βασίλη Σπανούλη, γεννήθηκε στις 17 Ιουνίου 1983 στο Κρασνοντάρ της Ρωσίας από Έλληνες γονείς ποντιακής καταγωγής, αλλά μεγάλωσε στο Ελευθέριο-Κορδελιό Θεσσαλονίκης. Έχει τρία αδέλφια και μόλις τελείωσε το σχολείο, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, προκειμένου να σπουδάσει σχέδιο μόδας. Παράλληλα με τις σπουδές της, ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο και υπήρξε μαθήτρια στο πρακτορείο μοντέλων της Κρίστι Κρανά.

Τον Απρίλιο του 2006 εξελέγη Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 και τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς, εκπροσώπησε την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες. Τον Δεκέμβριο του 2009 παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον μπασκετμπολίστα Βασίλη Σπανούλη και στις 24 Ιουνίου 2011 έγινε ο θρησκευτικός τους γάμος. Το ζευγάρι έχει έξι παιδιά, τρία αγόρια και τρία κορίτσια. 

σχέσηΒασίλης Σπανούληςειδήσεις τώρασπίτιΟλυμπία Χοψονίδουπαιδιά