Lifestyle|30.03.2022 11:00

Βασίλης Καρράς: Έφυγε από το νοσοκομείο και συνέχισε τις εμφανίσεις του με την «πεταλούδα» στο χέρι

Newsroom

Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα του Σαββάτου (26/3), ο Βασίλης Καρράς αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί προληπτικά στο νοσοκομείο. Παρ΄όλα αυτά, η εμφάνισή του το βράδυ του Σαββάτου, η οποία ήταν στο πλαίσιο της περιοδείας του μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο, πραγματοποιήθηκε κανονικά σε γνωστό κέντρο διασκέδασης του Ηρακλείου στην Κρήτη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, ο Βασίλης Καρράς αισθάνθηκε αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και να νοσηλευθεί σε σταθερή κατάσταση στην Παθολογική Κλινική του Βενιζέλειου. Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, οι γιατρί διαπίστωσαν πρόβλημα στο στομάχι του και αμέσως του χορηγήθηκε φαρμακευκτική αγωγή, με το γνωστό καλλιτέχνη, σύμφωνα με το δημοσίευμα, να είναι κάθετος ως προς το γεγονός πως η εμφάνιση στο κέντρο διασκέδασης δεν θα ακυρωθεί.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάω»

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάω. Τόσος κόσμος περιμένει να δουλέψει μαζί με μένα και δεν θα τον κρεμάσω. Επίσης δεν θα απογοητεύσω τον κόσμο που έχει κλείσει ήδη να έρθει στο μαγαζί να μας δει. Κάντε ό,τι πρέπει να κάνετε γρήγορα», έλεγε στους γιατρούς προκειμένου να πάρει εξητήριο. 

Έτσι, σύμφωνα με τις πληροφορίες του τοπικού site, ο τραγουδιστής ανέβηκε στην πίστα με τις «πεταλούδες» στο χέρι, ολοκλήρωσε το πρόγραμμά του μέχρι τα ξημερώματα, οπότε και επέστρεψε στο νοσοκομείο για να συνεχίσει τη θεραπεία του και να πάρει τελικά το εξιτήριο. Ο καλλιτέχνης έφυγε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής (27/3) από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο και αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη, όπου είναι οι θεράποντες γιατροί του, οπότε και θα συνεχιστεί εκεί η ιατρική του παρακολούθηση.

νοσοκομείοΒασίλης Καρράςνοσηλείαειδήσεις τώρα