Lifestyle|01.04.2022 13:57

Jim Carrey: Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την υποκριτική - Αυτός είναι ο λόγος

Newsroom

Σε συνέντευξή του στο Access Hollywood στο πλαίσιο της συζήτησης για το «Sonic the Hedgehog 2», ο Αμερικανός ηθοποιός Τζιμ Κάρεϊ (Jim Carrey) αποκάλυψε ότι «αποσύρεται» από την υποκριτική και λαμβάνει «πολύ σοβαρά» αυτή την απόφασή του.

«Θα μπορούσα να συνεχίσω (την υποκριτική), αλλά κάνω ένα διάλειμμα. Μου αρέσει πολύ μια ήρεμη ζωή. Έκανα αρκετά... Έχω αρκετά... Είμαι αρκετός...», είπε ο Κάρεϊ για την οικειοθελή του αποχώρηση ύστερα από 40 χρόνια καριέρας.

Ο 60χρονος ηθοποιός πρόσθεσε ότι η πόρτα του κινηματογράφου, ίσως δεν έχει κλείσει για πάντα. Μπορεί να συμφωνήσει να συνεχίσει τον δρόμο εφόσον «οι άγγελοι φέρουν ένα σενάριο γραμμένο με χρυσό μελάνι».

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται μόλις δύο εικοσιτετράωρα αφότου έγινε γνωστό πως ο Μπρους Γουίλις αποσύρεται επίσης από την υποκριτική. Σε αντίθεση με τον Γουίλις που είπε «αντίο» λόγω της γνωστικής του πάθησης (αφασία) ο Κάρεϊ ξεκαθάρισε πως δεν αποχαιρετάει τα πλατό για λόγους υγείας.

Πώς έγινε η αποκάλυψη από τον Κάρεϊ

Όταν η παρουσιάστρια Κιτ Κούβερ είπε στον Κάρεϊ ότι η Ντόλι Πάρτον έχει εκφράσει την επιθυμία της να παίξει μαζί της, σε μια επερχόμενη βιογραφική ταινία, ο ηθοποιός δήλωσε:

«Αυτό είναι υπέροχο πράγμα όμως αποσύρομαι. Και το λέω σοβαρά. (…) Μου αρέσει πολύ μια ήρεμη ζωή. Έκανα αρκετά... Έχω αρκετά… Είμαι αρκετός…. Θα μπορούσα να συνεχίσω (την υποκριτική), αλλά κάνω ένα διάλειμμα. Εξαρτάται, αν οι άγγελοι μου φέρουν κάποιο σενάριο που είναι γραμμένο με χρυσό μελάνι, αυτό ίσως να είναι πολύ σημαντικό για τους ανθρώπους να το δουν».

Με το κινηματογραφικό του μέλλον να εξαρτάται από κάποιο σενάριο «γραμμένο με χρυσό μελάνι», μετά το «Sonic the Hedgehog 2», που θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 8 Απριλίου, θα εμφανιστεί σε κάτι που ετοιμάζει το Netflix προς τιμήν του Μπομπ Σάγκετ, για τον οποίο είπε: «Ο Μπομπ ήταν το απόλυτο στολίδι ενός ανθρώπου. Ήταν ερωτευμένος, ήταν αστείος».

αποχώρησηειδήσεις τώρακινηματογράφοςΤζιμ Κάρεϊ