Lifestyle|24.04.2022 16:15

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η viral στιγμή που αφιέρωσε το ιστορικό του γκολ στον νεογέννητο νεκρό γιο του

Newsroom

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η σύζυγός του Χεορχίνα Ροντρίγκες βιώνουν τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής τους μετά τον χαμό του ενός εκ των δύο νεογέννητων δίδυμων παιδιών τους. Ο γιος τους «χάθηκε» κατά τη διάρκεια της γέννας και το γεγονός αυτό βύθισε στο πένθος την οικογένεια Ρονάλντο, που όμως παράλληλα βιώνει και τη χαρά του ερχομού της νεογέννητης κόρης.

Παρά τις τραγικές στιγμές και ως γνήσιος επαγγελματίας, ο 37χρονος αθλητής επέστρεψε στις αθλητικές του υποχρεώσεις. Το Σάββατο (23/4) ο Πορτογάλος άσος των γηπέδων φόρεσε τη φανέλα του και πήγε στον πρώτο του αγώνα μετά το τραγικό συμβάν, πετυχαίνοντας μάλιστα το 100ο γκολ του στην Premier League και στον αγώνα Άρσεναλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μάλιστα, συγκίνηση προκάλεσε το γεγονός ότι μετά το γκολ προχώρησε σε μια άκρως συγκινητική κίνηση, δείχνοντας με το χέρι του τον ουρανό. Μία πράξη αγάπης που αποτελεί αφιέρωση στο νεογέννητο γιο του, που «έφυγε» από τη ζωή.

Ακολουθεί το βίντεο 

Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία του Κριστιάνο Ρονάλντο αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη του μετά το σοκ από τον θάνατο του γιου του

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Χεορχίνα προσπαθούν να ισορροπήσουν τα συναισθήματα σε τούτες τις δύσκολες στιγμές και το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης (21/4), έχοντας πλέον σμίξει ξανά σύσσωμη η οικογένεια Ρονάλντο στο σπίτι, έβγαλαν την πρώτη αναμνηστική φωτογραφία μαζί με το νέο μέλος της οικογένειας. Ο Κριστιάνο κρατάει στην αγκαλιά του τη νεονέννητη κόρη και δίπλα του έχει τη Χεορχίνα και τα υπόλοιπα παιδιά της όμορφης οικογένειάς τους.

Η ανάρτηση του Κριστιάνο στο Instagram

Στην ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Instagram έγραψε: «Σπίτι μου σπιτάκι μου. Η Χέο και το μωρό μας, το κορίτσι μας, είναι επιτέλους μαζί μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους για τα καλά τους λόγια και τις ενέργειές τους. Η στήριξή σας είναι πολύ σημαντική και όλοι νιώσαμε την αγάπη αλλά και τον σεβασμό που έχετε στην οικογένειά μας. Τώρα είναι η στιγμή να είμαστε ευγνώμωνες για τη ζωή που μόλις καλωσορίσαμε στον κόσμο αυτόν».

 

Κριστιάνο ΡονάλντοαγώναςΜάντσεστεργιοςειδήσεις τώραΑρσεναλ