Lifestyle|25.04.2022 14:30

Άσλεϊ Γκράχαμ: Ποζάρει χωρίς ρούχα τρεις μήνες μετά τον τοκετό στέλνοντας σημαντικό μήνυμα σε κάθε γυναίκα

Newsroom

Η Άσλεϊ Γκράχαμ (Ashley Graham) για ακόμα μία φορά έστειλε ισχυρά μηνύματα δυναμισμού προς όλες τις μαμάδες -αλλά προς πάσα κατεύθυνση- με τις νέες αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τρεις μόλις μήνες αφότου γέννησε τους δίδυμους γιους της.

Το plus size super model από το Λος Άντζελες πόζαρε μπροστά από τον καθρέφτη της, φορώντας μόνο ένα μαύρο εσώρουχο, καλύπτοντας το ντεκολτέ της με το ένα χέρι, επιδεικνύοντας παράλληλα την απίστευτη σιλουέτα της.

«Γεια, νέα κοιλιά», έγραψε η 34χρονη στη λεζάντα της ανάρτησης, η οποία περιελάμβανε ακόμα μια εικόνα της να πιάνει το στομάχι της. «Έχουμε περάσει πολλά. Σας ευχαριστώ. #3 μήνες μετά τον τοκετό», πρόσθεσε στο caption του post. 

Είναι πάντα τόσο αναζωογονητικό και ενθαρρυντικό να βλέπει κανείς τα γυναικεία σώματα αληθινά, αφιλτράριστα και σε όλο τους το μεγαλείο. Τέτοιου είδους σχόλια δέχθηκε η καλλονή κάτω από την ανάρτηση η οποία και ενθουσίασε τους followers της. 

Η Γκράχαμ και ο επί 12 χρόνια σύζυγός της, ο διευθυντής φωτογραφίας και παραγωγός Τζάστιν Έρβιν, καλωσόρισαν τα δίδυμα Μαλαχία και Ρομάν στις 7 Ιανουαρίου 2022. Θυμίζουμε πως το ζευγάρι έχει ακόμα έναν γιο, τον δύο ετών  Ισαάκ, ο οποίος γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2020.

Ακολουθεί το post 

 

Μερικές ακόμα φωτογραφίες από το προφίλ της 34χρονης καλλονής

 

 

 

 

 

γένναειδήσεις τώρατοκετόςΆσλεϊ Γκράχαμσώμα