Lifestyle|27.04.2022 10:45

Madonna: Νέα μέρα, νέος διχασμός για πόζα της 63χρονης - Το πλάνο με ανοιχτά πόδια που ενόχλησε κάποιους

Newsroom

«Ποιος αντικατέστησε την πραγματική Madonna;». Αυτό ήταν ένα από τα εκατοντάδες χιλιάδες σχόλια που κατέκλυσαν τον λογαριασμό της Μαντόνα (Madonna) στο Instagram, η οποία έγινε (ξανά) viral με τις φωτογραφίες που ανέβασε στο πασίγνωστο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. 

Στα νέα πλάνα που δημοσίευσε η 63χρονη βασίλισσα της ποπ, έτρωγε σούσι και πόζαρε σε στούντιο ηχογράφισης, και οι cool πόζες της προκάλεσαν θετικά αλλά και αρνητικά αισθήματα στο κοινό.

Φορώντας ένα δερμάτινο jacket, δικτυωτό καλσόν και διάφανο πανωφόρι, φωτογραφήθηκε με αυτοπεποίθηση έμπειρου μοντέλου, αδιαφορώντας για τα αρνητικά σχόλια. Μία υπέροχη στάση αδιαφορίας καθώς ο κάθε άνθρωπος μπορεί να διαχειρίζεται την εικόνα του όπως θέλει. 

Ακολουθεί το επίμαχο post 

 

Madonna: Το «άβολο» βίντεο που προκάλεσε αναστάτωση στο Tik Tok

Πριν από λίγες ημέρες, η Μαντόνα (Madonna) έγινε (ξανά) viral τις τελευταίες ώρες λόγω ενός αινιγματικού βίντεο που «ανέβασε» στο TikTok. Το εν λόγω post μοιράστηκε λίγο πριν τα Grammys 2022 και οι θαυμαστές της παγκοσμίως έμειναν έκπληκτοι με αυτό που είδαν. Στα 63 της χρόνια, πολλοί σχολίασαν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της τραγουδίστριας, τα οποία όπως κάποιοι τόνισαν, έχουν αλλάξει δραματικά. 

Η νέα της εικόνα έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων: Ξανθές πλεξούδες, αλυσίδες στο λαιμό, διάφανη μπλούζα και τεράστια χείλη. Στο βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, η βασίλισσα της ποπ δεν λέει τίποτα για τον εαυτό της, αλλά στο βάθος ακούγεται το τραγούδι της «Frozen». Η ίδια, φαίνεται απλώς να πλησιάζει πολύ την κάμερα – η οποία και περιλαμβάνει φίλτρα.

Πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν. Κάποιος χρήστης περιέγραψε το βίντεο ως «εντελώς ανησυχητικό», «Εκπληκτικό», είπε ένας άλλος. «Πώς να κλείσω τα μάτια μου και να κοιμηθώ τώρα! Δεν πρόκειται να πω ψέματα, αυτό με τρόμαξε», είπε κάποιος άλλος follower. «Θα θυμάμαι μόνο πόσο υπέροχη ήταν τη δεκαετία του 1990», ήταν το σχόλιο κάποιου άλλου θαυμαστή.

ειδήσεις τώραinstagramαντιδράσειςφωτογραφίαMadonna