Lifestyle|29.04.2022 12:15

Μάρω Κοντού: «Ήμουν 36 ετών όταν ο γιατρός της Σοφίας Λόρεν μού είπε ότι δε θα κάνω ποτέ παιδί»

Newsroom

Καλεσμένη στην εκπομπή του OPEN «Ανοικτά» βρέθηκε η Μάρω Κοντού το βράδυ της Πέμπτης (28/4). Η γνωστή ηθοποιός, μίλησε στην Αννίτα Πάνια -μεταξύ άλλων- για την κακή σχέση που έχει με το χρήμα και τον ρόλο της μητέρας της στην αποταμίευση, αλλά και για την εποχή που απευθύνθηκε στον γιατρό της Σοφίας Λόρεν σε μια προσπάθεια να αποκτήσει παιδί.

«Πρώτη και δεκαπέντε που ήξερε ότι θα πληρωνόμαστε, περνούσε τυχαία από το θέατρο και με ρώταγε αν πληρωθήκαμε και μου μάζευε τα λεφτά γιατί εγώ μία που μπαίνουν, μία που φεύγουν αμέσως. Δεν το έχω με το οικονομικό, τα πετάω τα λεφτά. Βγήκαν λεφτά από εκείνη την εποχή, αλλά δεν τα κράτησα. Δεν έχω κανένα ταλέντο στην αποταμίευση, είμαι σπάταλη», παραδέχθηκε σχετικά με το οικονομικό σκέλος η Μάρω Κοντού.

Στη συνέχεια της κουβέντας, η σπουδαία ηθοποιός αποκάλυψε τι της είπε ο γιατρός της Σοφίας Λόρεν όταν τον επισκέφθηκε μαζί με έναν μεγάλο έρωτά της σε μια προσπάθειά τους να αποκτήσουν παιδάκι: «Μια εποχή σε έναν από τους δύο μεγάλους έρωτές μου, πήγα στο εξωτερικό και κοίταξαν τα ορμονικά μου. Ήμουν τότε 36 ετών, ερωτευμένη πάρα πολύ με άνθρωπο εκτός θεάτρου και όταν του είπα ότι δεν κάνω παιδιά επέμενε και πήγαμε στο γιατρό της Σοφίας Λόρεν στην Ελβετία. Μου είπε ότι δε θα κάνω ποτέ παιδί και μου είπε "όποιος σας πει ελάτε να δοκιμάσουμε να του πάρετε το κεφάλι. Εν αντιθέσει θα είστε πάντα νεότερη από τις συμμαθήτριές σας δέκα χρόνια". Το "φόρεσα" τόσο καλά ότι δε θα κάνω παιδί που το πέταξα τελείως, το ξέχασα. Δεν ήταν εμμονή μου».

«Έχω κλείσει 63 χρόνια στο θέατρο», δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Μάρω Κοντού, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως έχει κάνει στη ζωή της μόνο ένα face lifting. Μάλιστα, τόνισε πως μετά τα 50 έκανε το εσωτερικό της ψάξιμο.

«Έπρεπε πάντα να δώσω εγώ το σήμα για να ξεκινήσει το φλερτ», είπε σε άλλο σημείο η ηθοποιός, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε ότι γνωρίστηκε με τον άντρα της, όταν ήταν κομπάρσα σε ταινία. Ακόμα, αποκάλυψε πως διέλυσε τον αρραβώνα με γνωστό εφοπλιστή για τα μάτια του πρώτου της συζύγου, λέγοντας στην Αννίτα Πάνια, πως πέταξε το μονόπετρο και τη βέρα του εφοπλιστή στη θάλασσα.

Η Μάρω Κοντού αναφερόμενη στα τότε χρόνια, μίλησε και για τον άνδρα της, τον Αριστείδη Καρύδη Φουκς, και αποκάλυψε όσα της είχε πει. Ακόμα είπε, πως όταν συγκατοίκησαν είπαν μεγάλες αλήθειες.

OPENπαιδίΑννίτα ΠάνιασυνέντευξηΜάρω Κοντούειδήσεις τώρα