Lifestyle | 29.04.2022 13:00

Έλενα Παπαρίζου: Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της - Πιο ξανθιά από ποτέ

Newsroom

Μία δραστική αλλαγή στα μαλλιά της αποφάσισε να κάνει η Έλενα Παπαρίζου, όπως είδαμε μέσα από το προφίλ της στο Instagram. Η "Number 1" τραγουδίστρια που κατέκτησε την πρωτιά στη Eurovision το 2004, αν και επί πολλά χρόνια ήταν πιστή στις 50 -τουλάχιστον- αποχρώσεις του καστανού στα μαλλιά της, τώρα πήρε την μεγάλη απόφαση και έγινε ξανθιά.

Η πρώτες συστάσεις με τους followers της με το νέο της χρώμα, έγιναν από τη φωτογράφισή της με τον Νίκο Παναγιωτίδη για την επανένωση των Antique.

 

Στις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της, όμως, φαίνεται πως άνοιξε ακόμα περισσότερο τα μαλλιά της και η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ισχυρή δόση αλλαγής από μία ορκισμένη καστανομάλλα. Όπως ήταν αναμενόμενο, το νέο της χρώμα δίχασε τους θαυμαστές της. 

Ακολουθούν πλάνα με την αλλαγή

 

 

 

Θυμίζουμε πως το καλοκαίρι η Έλενα Παπαρίζου θα κάνει μαζί με τον Νίκο Παναγιωτίδη συναυλίες στη Σουηδία. Με τον μουσικό, συνεργάστηκαν ξανά μετά από 19 χρόνια, διασκευάζοντας το «Τι Τι», την ελληνική έκδοση του «Didi» του Khaled το οποίο ακούσαμε αρχικά στα ελληνικά από τον Γιώργο Αλκαίο το 1992, σε στίχους της Εύης Δρούτσα, ένα τραγούδι στο πνεύμα των μεγάλων επιτυχιών τους ως Antique.

ξανθιάαλλαγήμαλλιάΈλενα Παπαρίζουειδήσεις τώρα