Lifestyle|11.05.2022 10:15

Eurovision 2022: Το look της Αμάντα Γεωργιάδη Tenfjord, τα πρώτα λόγια μετά την πρόκριση, τα νούμερα τηλεθέασης και η αποθέωση στο Twitter

Newsroom

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα για την Ελλάδα, καθώς η χώρα μας προκρίθηκε στον τελικό της Eurovision 2022 που θα διεξαχθεί το Σάββατο (14/5) έπειτα από την εντυπωσιακή εμφάνιση που είχε η Αμάντα Γεωργιάδη Tenjford στον Α΄ Ημιτελικότου διαγωνισμού στην τοποθεσία Τορίνο. Η 25χρονη, έκλεψε τις εντυπώσεις με το με το «Die Together» και τη σκηνική της παρουσία εισπράττοντας το πιο θερμό του χειροκρότημα από τις κερκίδες του Pala Olimpico.


Η νεαρή κοπέλα, εμφανίστηκε στην 15η θέση και έκανε μια άψογη εμφάνιση, μαγεύοντας το κοινό. Το τραγούδι της αφηγείται μια αληθινή ιστορία αγάπης, που έζησε, έγραψε και ερμηνεύει η ίδια. Τη σκηνοθετική επιμέλεια της εμφάνισής της ανέλαβε ο Φωκάς Ευαγγελινός και ο Γιάννης Μουρίκης έκανε τον σχεδιασμό του σκηνικού. Τον σχεδιασμό της εικόνας στον φωτισμό επιμελήθηκε ομάδα visual artists από την Ουκρανία, με επικεφαλής τον Nicholas Chobb.

Για την περίσταση, η εντυπωσιακή Αμάντα επέλεξε ένα παραμυθένιο φόρεμα το οποίο ολοκληρώθηκε άψογα με το beauty look της. Πίσω από τη δημιουργία κρύβεται η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας, Σήλια Κριθαριώτη, η οποία και επιμελήθηκε την ενδυματολογική εμφάνιση της νεαρής με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Όπως είχε αποκαλύψει και ο οίκος Celia Kritharioti Couture, πρόκειται για μία τουαλέτα με μακριά μανίκια, έντονους ώμους και τονισμένη μέση από λευκό μεταξωτό μεταλλικό λευκό σιφόν με ιριδίζουσες αποχρώσεις, το οποίο έγινε ειδική παραγγελία από την Ιταλία. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια είχε επισκεφτεί το ατελιέ της διεθνούς σχεδιάστριας και έκανε τρεις πρόβες προκειμένου να είναι άψογη η εμφάνισή της τόσο στη σκηνή του εμβληματικού διαγωνισμού όσο και στη red carpet εμφάνισή της, την οποία επίσης επιμελείται η Σήλια Κριθαριώτη. Και πράγματι, Η εμφάνιση δεν απογοήτευσε. 

 

 

Η εκπρόσωπός μας μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εμφανώς ανακουφισμένη αλλά και κουρασμένη από την προσπάθεια που έκανε επί σκηνής για να κερδίσει τους θεατές, μιλώντας στον ΑΝΤ1 δήλωσε πως: «Νιώθω πολύ καλά, χαρούμενη και υπερήφανη, είμαι πολύ ευτυχισμένη». «Είχα ένα χαμόγελο που φάνηκε και στο πρόσωπο μου», είπε στη συνέχεια και πρόσθεσε, «Είχα πολύ άγχος, χάρηκα πάρα πολύ όταν άκουσα ότι η Ελλάδα περνάει στον τελικό. Το σίγουρο είναι πως θα περάσουμε ωραία».

Όσο για το πώς τα πήγε, η ΕΡΤ στην τηλεθέαση;

Ο Α’ Ημιτελικός της Eurovision σημείωσε μέσο όρο 13,8% στο γενικό σύνολο και 17,8% στο δυναμικό κοινό.

Ακολουθούν τα σχόλια του Twitter το οποίο και την αποθέωσε 

δηλώσειςTwitterΣήλια Κριθαριώτηειδήσεις τώραEurovision 2022τηλεθέαση