Lifestyle|13.05.2022 12:00

Μαντώ: «Ήμουν 53 κιλά. Έβλεπες ένα αδύνατο κορμί με ένα μεγάλο πρόσωπο»

Newsroom

Καλεσμένη στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια στο Open βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (12/5) η Μαντώ. H τραγουδίστρια, δικαίωσε τον τίτλο «Ανοιχτά» ανοίγοντας την καρδιά της στην οικοδέσποινα και κάνοντας αναφορές για τα κιλά της, την καριέρα της αλλά και την προσωπική της ζωή. 

Σε σημαντικό σημείο της συνέντευξης, η Μαντώ εξομολογήθηκε πως κατά το παρελθόν οι τραγουδίστριες δεχόντουσαν πίεση για είναι λεπτές πάνω στη σκηνή. Αποτέλεσμα ήταν η ίδια να υποβάλλεται σε εξαντλητικές δίαιτες για να χάσει πάρα πολλά κιλά. «Στα μαγαζιά ήθελαν οι τραγουδίστριες να είναι “κόκκαλο”. Υπήρχε μία κατεύθυνση ότι δεν πρέπει στη ζυγαριά να υπάρχει το 6 μπροστά. Υπήρχε μία καταπίεση γενικά, δηλαδή γυναίκες, οι οποίες δεν έχουν γεννηθεί ‘’κόκκαλο’’ και είναι από φυσικού τους έτσι, θα έπρεπε να ακολουθήσουν μία συγκεκριμένη διατροφή, ώστε να φτάσουν στο σωστό βάρος», είπε χαρακτηριστικά.

«Όταν είχα αδυνατίσει πάρα πολύ και ήμουν 53 κιλά, δεν μου πήγαινε. Αδυνάτισα για να δω πως είναι να είμαι αδύνατη και ήταν χάλια. Εκτός από το ότι αισθανόμουν αδύναμη γιατί δεν μου πήγαινε οργανικά, δεν μου πήγαινε και αισθητικά. Έβλεπες ένα αδύνατο κορμί με ένα μεγάλο πρόσωπο».

Η Μαντώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή: «Έχω δύο διαζύγια. Ο πρώτος μου σύζυγός ήταν πιανίστας και ο δεύτερος γιατρός. Με τον δεύτερο σύζυγό μου ήμασταν μαζί 10 χρόνια κάπου στην πορεία χάθηκε όμως. Αποκτήσαμε μαζί δύο παιδιά. Σήμερα ο γιος μου είναι 19 και 16 ετών η κόρη μου. Η σχέση μας είναι άψογη. Είμαι μαμά κανονική, είμαστε πολύ δεμένοι. Κάποιες φορές έρχονται και στις σκηνές να με δούνε. Η κόρη μου έχει μία κλίση προς το τραγούδι, αλλά δεν μου το δείχνει. Εγώ θέλω να ακολουθήσουν αυτό που τα κάνει ευτυχισμένα».

Η τραγουδίστρια θυμήθηκε και την εμφάνισή της στη Eurovision το 2003. Σχετικά με τον διαγωνισμό είπε πως είναι μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία και πως με μεγάλη χαρά θα πήγαινε ξανά. 

Eurovisionκιλάσυνέντευξηειδήσεις τώραΜαντώ