Lifestyle|22.05.2022 11:45

Βάσια Τριφύλλη: Σε νέες δηλώσεις για τον Πέτρο Φιλιππίδη στο Open - «Δεν μπορώ να σταματήσω να τον αγαπώ»

Newsroom

Νέα συνέντευξη, αυτή τη φορά στην εκπομπή «Open Weekend», παραχώρησε η Βάσια Τριφύλλη και όπως πάντα ήταν ιδιαιτέρως αποκαλυπτική. Μεταξύ άλλων, έκανε τη δική της αναφορά στο κίνημα #MeToo, στις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος αλλά και στον Πέτρο Φιλιππίδη με αφορμή τη δίκη του.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη στο Open, η ηθοποιός αναφέρθηκε αρχικά στις κακοποιητικές συμπεριφορές: «Κι αν έχω δεχθεί κακοποιητικές συμπεριφορές, τούτη τη στιγμή δεν τις θυμάμαι. Φροντίζω όλα τα δυσάρεστα να τα πετάω πίσω. Δεν τα θυμάμαι. Ευτυχώς επέζησα και αφού επέζησα, αναπνέω. Έκαναν καταπληκτικά όσες κυρίες μίλησαν στο #MeToo και μπράβο τους».

Αναφορικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη που έχει προφυλακιστεί και δικάζεται για βαρύτατα αδικημένα η Βάσια Τριφύλλη είπε χαρακτηριστικά: «Τον Πέτρο Φιλιππίδη τον ήξερα και τον αγαπούσα και τον αγαπώ. Δεν μπορώ να σταματήσω να αγαπώ έναν άνθρωπο για λόγους που δεν με αφορούν άμεσα, αν θέλεις, καταλαβαίνεις τι εννοώ. Θεωρώ ότι είναι και πάρα πολύ μεγάλο ταλέντο και εγώ εκεί υποκλίνομαι. Δηλαδή ελάτε, πατήστε πάνω στο κεφάλι μου».

Ακολουθεί το απόσπασμα από την εκπομπή 

φιλίαΠέτρος Φιλιππίδηςειδήσεις τώραΒάσια Τριφύλλη