Lifestyle | 23.05.2022 16:00

Μέγκαν Μαρκλ: Το παθιασμένο φιλί στον πρίγκιπα Χάρι που έγινε viral

Newsroom

Η Μέγκαν Μαρκλ (Meghan Markle) είχε μια «Ωραία μου Κυρία» στιγμή στο τουρνουά πόλο όπου έδωσε το «παρών» μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι, την Κυριακή (22/5).

Η 40χρονη Δούκισσα του Σάσεξ, επέλεξε μαύρο καπέλο, ασπρόμαυρη πουά μπλούζα και ψηλόμεσο λευκό σορτς, προκειμένου να στηρίξει (και στιλιστικά) τον σύζυγό της στο τουρνουά Santa Barbara Polo & Racquet Club. Όπως είναι γνωστό, ο 37χρονος Χάρι εντάχθηκε πρόσφατα στην ομάδα πόλο «Los Padres», έχοντας εμπειρία στο άθλημα για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του -μαζί με τον 39χρονο αδερφό του, Γουίλιαμ. Μάλιστα, το κλαμπ διοικείται από τον παλιό του φίλο Νάτσο Φιγκέρες (Nacho Figueres) ή αλλιώς τον 45χρονο Αργεντινό σταρ του αθλητισμού γνωστό και ως «David Beckham του πόλο».

Στον αγώνα, η ομάδα του πρίγκιπα Χάρι κατάφερε να βγει νικήτρια σηκώνοντας το μεγάλο κύπελλο. Η Μέγκαν ήταν έτοιμη να δώσει το βραβείο σε κάθε μέλος της ομάδας - πριν ξεκλέψει λίγα δευτερόλεπτα προκειμένου να φιλήσει τον Χάρι. Συνειδητοποιώντας ότι λίγο από το κραγιόν της είχε «αποτυπωθεί» στο πρόσωπο του αγαπημένου της, σκούπισε τα χείλη του Χάρι σε μια οικεία στιγμή που παρακολουθούσε με έκπληξη το πλήθος των θεατών. Όπως ήταν αναμενόμενο, η στιγμή αυτή έγινε viral μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. 

 

Ντυμένη κατάλληλα για την περίσταση, επέλεξε μια ασπρόμαυρη πουά μπλούζα με φιόγκο. Η Δούκισσα του Σάσεξ συνδύασε το εμπριμέ κομμάτι με ένα φαρδύ ψηλόμεσο σορτς αξίας 670 λιρών από τη δημοφιλή μάρκα Khaite, το οποίο ολοκλήρωσε με μια μαύρη ζώνη 410 λιρών από το ίδιο brand. Παρά το γεγονός ότι έπρεπε να περπατήσει στο γρασίδι, η Μέγκαν αποφάσισε να φορέσει τις αγαπημένες της ψηλοτάκουνες Aquazzura γόβες αξίας 500 λιρών. Το look ολοκλήρωσε με ένα slick κόκκινο κραγιόν, ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια, κομψά δαχτυλίδια και ένα χρυσό κολιέ.

Μέγκαν Μαρκλειδήσεις τώραΠρίγκιπας Χάριφιλί