Lifestyle|09.06.2022 09:57

Ρεγγίνα Μακέδου μετά την μεταμόσχευση μυελού των οστών: «Τα νέα μου γενέθλια»

Newsroom

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ρεγγίνα Μακέδου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την κατάσταση της υγείας της, μετά τη μεταμόσχευση μυελού των οστών για τη μάχη της με τη λευχαιμία. Η γυναίκα που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο φετινό «Dancing With The Stars», αντιμετωπίζει με γενναιότητα την ασθένειά της.  

«Είναι η ώρα που πήρα τα κύτταρα της μεταμόσχευσης! Η ώρα 0! Τα νέα μου γενέθλια. Αυτό είναι η μεταμόσχευση μυελού των οστών, δεν είναι χειρουργείο. Μέσα από μια ουσιαστικά μετάγγιση παίρνουμε τα κύτταρα που χρειαζόμαστε. Είναι εύκολο; Η διαδικασία ναι. Η αποκατάσταση όχι. ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος και εύχομαι να με αγαπήσει το μόσχευμα, όπως το αγαπάω και 'γώ. Πονάς; Είχα κάποιες μέρες δύσκολες με κάποιες παρενέργειες που έχουν όλοι όσοι κάνουν χημείες αλλά όχι δεν πονάω… κοιμάμαι όμως κοιμάμαι πολύ.

Πότε θα βγεις; Δεν ξέρω, όταν οι γιατροί μου το θεωρήσουν ασφαλές. Πως νιώθεις; Νιώθω ευγνωμοσύνη που στάθηκα τόσο τυχερή και βρήκα δότη και έχω το δικαίωμα να παλέψω για τη ζωή μου. Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κλινική "Στοργή" του νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη δεν είναι τυχαία στη κορυφή. Γίνεται δότες μυελού των οστών σήμερα. Δώστε αίμα και αιμοπετάλια. Ελάτε να γίνουμε μια κοινωνία καλύτερη έστω μέσα από αυτό! Σας ευχαριστώ όλους έναν έναν για τις ευχές και τις προσευχές να σας έχει ο Θεός καλά!» έγραψε.

 

Αργότερα, η Ρεγγίνα Μακέδου δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο ακούγεται να λέει: «Η ζωή είναι μια πλάκα. Ακόμα και τις πιο δύσκολες στιγμές μας είναι καλό να τις διακωμωδούμε», ενώ έγραψε πάνω στο βίντεο: «Είναι μια διαδικασία για κάποιους πολύ δύσκολη. Για μένα είναι τρίχες και όχι δεν χαλάστηκα, ούτε την πρώτη φορά, ούτε τώρα» και σε επόμενη ανάρτηση έδειξε τις πεσμένες τρίχες από το κεφάλι της. 

λευχαιμίαinstagramΡεγγίνα Μακέδουμεταμόσχευσηειδήσεις τώρα