Lifestyle|10.06.2022 11:55

Britney Spears: Παντρεύτηκε και ο πρώην σύζυγός της εισέβαλε στην τελετή του γάμου της - Συνελήφθη λίγο αργότερα

Newsroom

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) και ο Σαμ Ασγκάρι (Sam Asghari), καθώς ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, έπειτα από έξι χρόνια σχέσης. Οι δύο τους ανακοίνωσαν τον περασμένο Σεπτέμβριο, μέσω του Instagram, ότι αρραβωνιάστηκαν, αλλά δεν όρισαν ημερομηνία γάμου. Δύο μήνες αργότερα, δικαστήριο ανέστειλε το καθεστώς «κηδεμονίας» της τραγουδίστριας που έδινε στον πατέρα της το δικαίωμα να ελέγχει την προσωπική ζωή και τα οικονομικά της επί 13 χρόνια. Κατά τη διάρκεια της δίκης εκείνη είπε ότι ανυπομονεί να παντρευτεί και να ξεκινήσει μια νέα οικογένεια, χωρίς περιορισμούς.

Ωστόσο, η τελετή έμελλε να είναι αρκετά επεισοδιακή. 0 40χρονος ηθοποιός, Τζέισον Αλεξάντερ (Jason Alexander), που υπήρξε σύζυγος της Britney Spears για κάποιες ώρες το 2004, επιχείρησε να μπει στον χώρο, όπου θα γίνονταν ο γάμος στη Νότια Καλιφόρνια και ακούγεται να φωνάζει προς τους άνδρες ασφαλείας: «Είναι η πρώτη μου σύζυγος, η μοναδική μου σύζυγος. Είμαι ο πρώτος σύζυγός της, ήρθα για να μπω στον γάμο».  

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, οι Αρχές συνέλαβαν τον Τζέισον Αλεξάντερ, ο οποίος κατηγορείται για παραβίαση και βανδαλισμούς. Το ένταλμα είναι σε βαθμό κακουργήματος, καθώς κατηγορείται και για κλοπή σε άλλη πολιτεία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Δημήτρης Γιαννέτος στον γάμο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Ανάμεσα στους λιγοστούς καλεσμένους, ο Έλληνας hair expert και make up artist των σταρ, Δημήτρης Γιαννέτος συνόδευσε την καλή του φίλη, Μαρία Μενούνος στον γάμο της τραγουδίστριας. Θυμίζουμε πως τον Απρίλιο, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανακοίνωσε ότι περιμένει παιδί από τον Σαμ, όμως ένα μήνα αργότερα απέβαλε. Ο 28χρονος Ασγκαρί, που έχει γεννηθεί στο Ιράν, είναι προσωπικός γυμναστής και ηθοποιός, ενώ έχει εμφανιστεί στη σειρά «Black Monday».

Η Σπίαρς, 40 ετών έχει δύο γάμους στο ενεργητικό της. Το 2004, παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας τον παιδικό φίλο της Τζέισον Άλεν Αλεξάντερ αλλά ο γάμος τους ακυρώθηκε 55 ώρες αργότερα. Την ίδια χρονιά, παντρεύτηκε τον χορευτή Κέβιν Φέντερλαϊν με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά. Ωστόσο, το ζευγάρι χώρισε το 2007.

ένταλμα σύλληψηςγάμοςειδήσεις τώρααστυνομίαΛας ΒέγκαςΔημήτρης ΓιαννέτοςΜπρίτνεϊ Σπίαρς