Lifestyle | 12.06.2022 13:21

Το παρασκήνιο του γάμου της Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η ονειρική τελετή, η κρίση πανικού και το φιλί με τη Μαντόνα

Newsroom

Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου της μοιράστηκε με τους θαυμαστές της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, αποκαλύπτοντας παράλληλα και άγνωστα παρασκήνια. Η διάσημη τραγουδίστρια σε μια μακροσκελή της ανάρτηση αναφέρει «Ουάου! Θεέ και Κύριε! Το κάναμε! Παντρευτήκαμε! Ήταν η πιο θεαματική ημέρα».

Η 40χρονη αποκάλυψε ότι όλο το πρωί ήταν νευρική και ότι έπαθε και μια κρίση πανικού αλλά μετά συνήλθε. «Το συνεργείο που δημιούργησε το σπίτι μας σε ένα κυριολεκτικά ονειρικό κάστρο ήταν φανταστικό! Η τελετή ήταν ένα όνειρο και το πάρτι ήταν ακόμη καλύτερο», έγραψε ακόμη η Σπίαρς, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους εκλεκτούς καλεσμένους.

 

«Τόσοι πολλοί απίστευτοι άνθρωποι ήρθαν στο γάμο μας και είμαι ακόμα σε σοκ! Η Ντρου Μπάριμορ το κορίτσι που έχω ερωτευτεί και η Σελένα Γκόμεζ που είναι πολύ πιο όμορφη από κοντά αν είναι δυνατόν ήρθαν και οι δύο».

Η Μπρίτνεϊ αναφέρθηκε επίσης στο περιβόητο φιλί της με την 63χρονη Μαντόνα, γράφοντας: «Έμεινα άφωνη… φίλησα ξανά τη Μαντόνα και χορέψαμε έως το βράδυ με την Πάρις Χίλτον».

Συνέχισε, ευχαριστώντας την Ιταλίδα σχεδιάστρια μόδας Ντονατέλα Βερσάτσε για το νυφικό που την έκανε να νιώσει «τόσο όμορφη».

 

Η διάσημη σταρ ευχαρίστησε στη συνέχεια την ομάδα μακιγιάζ και κοσμημάτων της, πριν ολοκληρώσει τη λεζάντα της με μια αστεία ανάμνηση των χθεσινών εορταστικών εκδηλώσεων.

Όλες οι ειδήσεις

Παναγόπουλος στο ethnos.gr: «Αν έδειχνα σε έναν ξένο δημοσκόπο τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των μετρήσεων θα έλεγε ότι η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ είναι μικρότερη» - Γιατί δεν συμβαίνει αυτό

Συναγερμός και στη χώρα μας για την ευλογιά των πιθήκων: Ενημέρωση κάθε Πέμπτη από τον ΕΟΔΥ - Συμπτώματα και τρόποι προφύλαξης

Τι πρέπει να κάνουμε εάν μας τσιμπήσει μωβ μέδουσα: Τι σταματά την εξάπλωση της τοξίνης

Μεγάλες καταστροφές σε χωριά της Ορεστιάδας άφησε πίσω της η κακοκαιρία Genesis – Πότε θα υποχωρήσουν τα έντονα φαινόμενα

ειδήσεις τώραφιλίΜαντόναΜπρίτνεϊ Σπίαρςγάμος