Lifestyle | 11.07.2022 15:47

Sex And the City: Πωλείται το σπίτι του Willie Garson που πέθανε 57 ετών από καρκίνο

Newsroom

Το σπίτι του επιστήθιου φίλου της Κάρι Μπράντσο πωλείται έναντι σχεδόν 1,7 εκατ. δολαρίων. Ο Γουίλι Γκάρσον (Willie Garson), ο ηθοποιός που έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του Στάνφορντ Μπλατς (Stanford Blatch) στο «Sex and the City», πέθανε από καρκίνο στο πάγκρεας τον περασμένο Σεπτέμβριο σε ηλικία 57 ετών

Η κατοικία, με τρία υπνοδωμάτια και τρία μπάνια, βρίσκεται στο Valley Village της Καλιφόρνια. Χτισμένο το 1920, σε ισπανικό στιλ, το σπίτι περιβάλλεται από οικόπεδο 952 τ.μ με πισίνα και σπα. Επίσης, διαθέτει ένα ανεξάρτητο γκαράζ, ενώ ο χώρος έχει γαλλικές συρόμενες πόρτες που ανοίγουν πλήρως μέχρι την πίσω αυλή.

Στο σαλόνι, η θολωτή οροφή με δοκάρια δίνει στο σπίτι μια γοητευτική αίσθηση, ενώ τα ενσωματωμένα ράφια του δίνουν μια μινιμαλιστική εικόνα, όπως γράφει το περιοδικό People. Το δωμάτιο διαθέτει, επίσης, τζάκι με ξύλα και μεγάλο παράθυρο που επιτρέπει στον ένοικο ν' απολαύσει τη φύση.

Η ροζ τραπεζαρία έχει θέα σε μια πανέμορφη κουζίνα που συνοδεύεται από ανοξείδωτες συσκευές, σειρά από εκρού ντουλάπια και μία μεγάλη ντουλάπα. Στο κύριο υπνοδωμάτιο υπάρχει ένα ιδιωτικό μπάνιο που διαθέτει ντους με ατμό, καθώς και ένα δωμάτιο μπόνους ιδανικό για γραφείο ή παιδικό σταθμό.

Willie Garson: Από τη δραματική σχολή του Yale στο Sex and the City

Ο Γουίλι Γκάρσον γεννήθηκε στο Highland Park του Νιου Τζέρσεϊ, στις 20 Φεβρουαρίου του 1964 και ήταν εβραϊκής καταγωγής. Είχε φοιτήσει στη  Δραματική Σχολή του Yale. Δεν ήταν παντρεμένος και το 2009 είχε υιοθετήσει ένα 7χρονο αγοράκι, τον Νέιθαν.

Σπανίως χωρίς δουλειά, ο ηθοποιός είχε -σύμφωνα με το imdb- εμφανιστεί σε 75 ταινίες και περισσότερα από 300 τηλεοπτικά επεισόδια. Εκτός από το «Sex and the City» του HBO, είχε συμμετάσχει μεταξύ άλλων και στη σειρά «White Collar» από το 2009 μέχρι το 2014, στη ρομαντικό κομεντί «Little Manhattan» και το 2020 στο «Magic Camp».

Εκτός από ηθοποιός, ο Γκάρσον ήταν και παίκτης πόκερ διεθνούς κλάσης και έπαιζε με το ψευδώνυμο «Evil Willie» στο πρώτο επεισόδιο του «Celebrity Poker Showdown» (2003), ενώ συνέχισε να παίζει σε τουρνουά σε όλο τον κόσμο για φιλανθρωπικό σκοπό - αλλά και στο πλαίσιο του World Poker Tour.

Όλες οι ειδήσεις

Νέα αναφορά Μητσοτάκη στις εκλογές: Θα γίνουν στο τέλος της 4ετιας – Εθνικά επιβεβλημένο να προχωρήσουμε σε συνθήκες σταθερότητας

Power Pass: Πότε οι πληρωμές - Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για το Fuel Pass 2 - Τι είπε ο Οικονόμου

Sex and the Cityηθοποιόςπώλησηειδήσεις τώραΚαλιφόρνιαΣάρα Τζέσικα ΠάρκερσπίτιΚάρι Μπράντσο