Lifestyle|12.07.2022 08:00

Τα ζώδια σήμερα 12 Ιουλίου: Είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω - Έμφαση στις επαγγελματικές υποχρεώσεις και συνεργασίες

Newsroom

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στο ζώδιο του Αιγόκερου, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην καριέρα, στην οικονομική εξέλιξη, στην επαγγελματική σταθερότητα και γενικότερα στην εξασφάλιση και στην κατοχύρωση. Ανοίγματα θα υπάρξουν για βελτίωση, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για υλοποίηση και εφαρμογή, απαραίτητη θα είναι η συγκέντρωση στους στόχους.

Σοβαρές θα είναι οι βλέψεις τόσο σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική δραστηριότητα, όσο και σε ζητήματα που σχετίζονται με τον αισθηματικό τομέα. Ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να συζητήσουν για το θέμα της δέσμευσης ή της αποκατάστασης. Ώριμες αποφάσεις θα παρθούν, οι υποσχέσεις που θα δοθούν θα τηρηθούν.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο και τρίγωνο με τον Άρη τα χαρακτηριστικά θα είναι αποφασιστικότητα, δυναμισμός, αυτοπεποίθηση. Ο ορθολογισμός σε συνδυασμό με τη μεθοδικότητα θετική κατάληξη θα φέρει στις επιδιώξεις και στις διεκδικήσεις. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει δυνατότητα για άνοδο, οι ενέργειες θα είναι δυναμικές, οι συνεργασίες θα είναι ιδιαιτέρως αποδοτικές. Η αποφασιστικότητα θα δώσει την ώθηση για επεκτατικές ενέργειες, οι συγκεντρώσεις στους στόχους θα φέρει θετικά αποτελέσματα.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, θα υπάρξει ένα είδος συναισθηματικής σύγχυσης, ενδεχομένως οι σκέψεις και οι επιθυμίες να είναι μπερδεμένες. Δεν θα λείψουν οι διχασμοί και οι κυκλοθυμίες, προσοχή στις αυταπάτες και στις ψευδαισθήσεις.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες επιδιώκοντας την κάλυψη σου σε όλα τα επίπεδα. Το πρωί δημιουργεί όμορφη ατμόσφαιρα με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος που την απολαμβάνεις στο έπακρο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι οποίοι σε πιθανές ευκαιρίες οικονομικής φύσεως που σου δίνονται ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες καθώς μπορείς να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσένα. Η καλή συνεννόηση και η κατανόηση στις ανάγκες των άλλων θα σε βοηθήσει να βγεις κερδισμένος σε όποια οικονομική συμφωνία σε ενδιαφέρει.

Ο Κριός στα αισθηματικά:

Ρομαντισμός και πάθος μπορούν να απογειώσουν τη σχέση και να λειτουργήσουν σαν αέρας φρεσκάδας στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία καθώς η γοητεία η τρυφερότητα που αποπνέεις εντυπωσιάζουν και λειτουργούν σαν μαγνήτης για νέα πρόσωπα που θέλουν να μπουν στη ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, βγαίνεις από την εσωστρέφεια διεκδικώντας περισσότερη προσοχή από τα πρόσωπα που είναι σημαντικά για σένα. Το πρωί σε βοηθά να απολαύσεις όμορφες στιγμές με το κοντινό σου περιβάλλον που θα απογειώσουν τη διάθεσή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου που θα έχουν ιδανικό αποτέλεσμα για εσένα που μπορείς να δεις και οικονομικά οφέλη από αυτές που θα είναι ικανοποιητικά. Σημαντικό ρόλο θα παίξει η θετική σκέψη και η κατανόηση που δείχνεις στις ανάγκες των άλλων.

Ο Ταύρος στα αισθηματικά:

Η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στη σχέση καθώς με ευκολία μπορείς να εκφράσει συναισθήματα και ανάγκες και θα γίνουν κατανοητές από το τεστ. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου που μπορούν να καλύψουν τη διάθεση για διασκέδαση και επικοινωνία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε, η μέρα δημιουργεί έντονη νευρικότητα που μπορεί να εκδηλωθεί στα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Παράλληλα όμως το απόγευμα σε βοηθά να ξεπεράσεις ότι σου δημιουργεί ανασφάλειες και να αφήσει στην άκρη την νευρικότητα και τους φόβους.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μην διστάσεις να τακτοποιήσεις ζητήματα που εκκρεμούν και μπορεί να σου δημιουργούν νευρικότητα. Οι αρχικές αμφιβολίες μπορούν να ξεπεραστούν μόλις αντιληφθείς ότι η διαίσθησή σου μπορεί να σε κατευθύνει με ιδανικό τρόπο και να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες.

Ο Δίδυμος στα αισθηματικά:

Οι ευαισθησίες σου μπορεί να εκδηλωθούν με ριζικό τρόπο στο ταίρι σου, άφησε τον εαυτό σου να νιώσει το πάθος και τον αισθησιασμό και να ξεπεράσει πιθανές διαφωνίες. Αν είσαι αδέσμευτος/η η αναστάτωση που σου δημιουργούν πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να ξεπεραστεί βρίσκοντας το σθένος να κλείσεις υποθέσεις που ακόμα σε απασχολούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από το φιλικό του περιβάλλον καθώς έχεις νέες προτάσεις και ιδέες να εκφράσεις. Το πρωί σε βοηθά να γοητεύσεις σε όποιο περιβάλλον και αν κινηθείς και να εντυπωσιάσεις με την συμπεριφορά σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αξιοποίησε την ημέρα για να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις γοητεύοντας τα πρόσωπα με τα οποία μπορείς να συνεργαστείς. Είναι σημαντικό να ξεπεράσεις την αλαζονεία και να επικεντρωθείς στην επιτυχία των σχεδίων σου λειτουργώντας ομαδικά σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ο Καρκίνος στα αισθηματικά:

Λειτουργείς μοναδικά με το ταίρι σου καθώς οι κοινοί στόχοι που έχετε θέσει εκφράζουν και τους δύο και αυτό σε καλύπτει απόλυτα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι γεγονός ότι μέσα από το φιλικό περιβάλλον πολύ θα δείξουν ότι εντυπωσιάζονται από την γοητεία και την έντονη κοινωνικότητα σου.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα μπορεί να προκαλέσει υπερένταση και να επηρεάσει τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Παράλληλα όμως το απόγευμα σε βοηθά να βρεις λύσεις που θα εκτονώσουν κάθε ένταση και εκνευρισμό με τους γύρω σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Παρ’ όλες τις διαφωνίες που μπορεί να υπάρχουν με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στο επαγγελματικό σου περιβάλλον έχεις την ευκαιρία να βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις ώστε να ανταποκριθείς ιδανικά σε υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει. Άλλωστε αυτός είναι ο στόχος σου.

Ο Λέων στα αισθηματικά:

Προσπάθησε να αφήσεις εκτός της σχέσης σου πιθανές εντάσεις που σε προβληματίζουν στην επαγγελματική ζωή, μην εκτονώνεσαι στο πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο στη ζωή σου που αρχικά θα νιώσεις ότι δεν σου ταιριάζει, σκέψου θετικά και λογικά γιατί μπορεί τα δεδομένα να αλλάξουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα δεν αποκλείεται να προκαλέσει νευρικότητα σε παρέες με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου. Παράλληλα όμως το απόγευμα σε βοηθά να τις αφήσεις πίσω σου και να περάσεις όμορφα στην παρέα που θα βρεθείς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν αποκλείεται να έρθει στην επιφάνεια παρασκήνιο που μπορεί αρχικά να σε απογοητεύσει από πρόσωπα στο εργασιακό περιβάλλον. Είναι γεγονός όμως ότι μπορείς να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να βρεις την αποφασιστικότητα και την αισιοδοξία που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τα πάντα.

Ο Παρθένος στα αισθηματικά:

Οι ανασφάλειες και οι αμφιβολίες μπορεί να επηρεάσουν την σχέση σου, μην επιτρέψεις σε παλαιότερες παραστάσεις να παίξουν ρόλο στο σήμερα. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον μπορεί να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα γεννήσει ανάμεικτα συναισθήματα, μείνε στη θετική πλευρά των πραγμάτων και δεν θα χάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα δημιουργεί έντονη εσωτερική αναστάτωση και εκνευρισμό που καλείσαι να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Το πρωί σε βοηθά να ισορροπήσεις και να ξεκινήσεις τη μέρα σου έχοντας στόχο να εντυπωσιάσεις τους πάντες στο πεδίο της καριέρας.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς να μπεις σε διαδικασία συζητήσεων σε ότι αφορά τα οικονομικά σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να αμοιφθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό θα δείξει ότι αντιλαμβάνονται οι ανώτεροι σου την σκληρή δουλειά και την υπευθυνότητα που δείχνεις σε ότι αναλαμβάνεις την καριέρα σου.

Ο Ζυγός στα αισθηματικά:

Μπορείς να καταφέρεις να ξεπεράσεις δυσάρεστες σκέψεις και φόβους που μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις στη σχέση σου και να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα δημιουργήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα αναστατώνει τις διαπροσωπικές σχέσεις και δημιουργεί προστριβές. Παράλληλα όμως το βράδυ σε βοηθά να ξεπεράσεις την όποια ένταση και να βρεις πάλι την καλή σου διάθεση που θα βοηθήσει να κρατήσεις τις απαιτούμενες ισορροπίες.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπάθησε να λειτουργήσεις ρεαλιστικά και θετικά σε συνεργασίες και επαγγελματικά ζητήματα καθώς νιώθεις ότι ο εκνευρισμός πού υπάρχει οφείλεται στους άλλους. Καλά θα κάνεις να ισορροπήσεις μέσα σου καθώς τότε θα βρεις τη δύναμη να εκφράσεις με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση αυτό που θέλεις από τους συνεργάτες σου.

Ο Σκορπιός στα αισθηματικά:

Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και μην αφήσεις την ένταση που νιώθεις να επηρεάσει τη σχέση σου καθώς με ευκολία μπορείς να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσοχή σε νέες γνωριμίες καθώς αρχικά θα είσαι δύσθυμος και αυτό μπορεί να μπει εμπόδιο στις οποίες εξελίξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, δείχνεις το ενδιαφέρον σου για ζητήματα της καθημερινότητας που θεωρείς ότι πρέπει να τακτοποιήσεις. Αυτά είναι που σου δημιουργούν ιδιαίτερη ένταση και άγχος και δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις στο περιβάλλον σου προκαλώντας προβλήματα. Η άσκηση δεν θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις για αυτό ένταξέ την στο πρόγραμμά σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες που υπάρχουν στη δουλειά τριβελίζουν το μυαλό σου και ανεβάζουν κατακόρυφα τη νευρικότητα. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή γιατί αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα με συναδέλφους. Πιθανό είναι να προκύψει η απογοήτευση από συμπεριφορές, όμως είναι γεγονός ότι γρήγορα θα την αφήσεις πίσω σου.

Ο Τοξότης στα αισθηματικά:

Η καλή διάθεση που επικρατούσε στην σχέση σου μπορεί να χαλάσει με ευκολία αν δεν προσέξεις τις αντιδράσεις σου και δεν χαλιναγωγήσεις τα νεύρα που θα οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις. Ο αδέσμευτος φαίνεται να παίρνεις αποστάσεις από πιθανές νέες γνωριμίες καθώς επικεντρώνεσαι στη λεπτομέρεια χάνοντας το δάσος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στην προσωπική σου ζωή λόγω φόβων και ανασφαλειών που έρχονται στην επιφάνεια. Παράλληλα όμως το απόγευμα σε βοηθά να ξεπεράσεις πιθανές αμφιβολίες για το ταίρι σου και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί του.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Πιθανό είναι να υπάρξουν ζητήματα οικονομικής φύσεως που θα σε οδηγήσουν σε αναστάτωση και θα δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις. Μπορείς να ξεπεράσεις τις οποίες διαφωνίες δείχνοντας κατανόηση και γενναιοδωρία καθώς αυτό θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι.

Ο Αιγόκερως στα αισθηματικά:

Είναι σημαντικό να αφήσεις την υποψία στην άκρη και να αφεθείς με αισιοδοξία στην χαρά και το κέφι που μπορεί να σου δώσει η σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να αμφιβάλλεις για νέο πρόσωπο που θα δείξει το ενδιαφέρον του για εσένα, φρόντισε να ξεπεράσεις ότι σε εμποδίζει και να χαρείς όμορφες στιγμές μαζί του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, επικεντρώνεις την προσοχή σου στην οικογένεια καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βιώσεις στιγμές ζεστασιάς και τρυφερότητας. Το πρωί σε βοηθάει να ξεφύγεις από την κυκλοθυμία και να λειτουργήσεις με ιδανικό τρόπο σε καθημερινές υποχρεώσεις που έχει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η διαίσθησή σου είναι έντονη και μπορεί να σε βοηθήσει σημαντικά στο να πάρεις αποφάσεις που θα λειτουργήσουν ιδανικά στον εργασιακό χώρο. Παράλληλα μπορείς να βρεις την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις με συναδέλφους πού πιθανά σε ενόχλησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Ο Υδροχόος στα αισθηματικά:

Η ανάγκη για σταθερότητα λειτουργεί ενεργητικά στη σχέση καθώς δεν θα διστάσεις να βάλεις πάθος και τρυφερότητα στην καθημερινότητα αλλάζοντας τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον μπορεί να έρθει πρόσωπο που θα ομορφύνει τις καθημερινές σου στιγμές.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η μέρα φέρνει στην επιφάνεια ξαφνικά ζητήματα του παρελθόντος που καλείσαι να αντιμετωπίσεις άμεσα για να τα ξεπεράσεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις τον τρόπο που εκφράζεσαι καθώς μπορεί να είσαι ιδιαίτερα νευρικός και συγκρουσιακός.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπάθησε να διαχειριστείς με ψυχραιμία ανατροπές στο καθημερινό πρόγραμμα ή επιπλέον υποχρεώσεις που έρχονται ξαφνικά στο προσκήνιο και πρέπει να τις διεκπεραιώσεις. Η συναισθηματική φόρτιση που έχεις μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις με συναδέλφους με αρνητικό τρόπο, προσπάθησε να το αποφύγεις.

Ο Ιχθύς στα αισθηματικά:

Είναι σημαντικό να ξεπεράσεις τα συναισθηματικά ξεσπάσματα και την κυκλοθυμία που σε διακατέχουν καθώς θα οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από τα παλιά έρχονται στη ζωή σου για να τονίσουν την ανάγκη να κλείσεις υποθέσεις που ακόμα εκκρεμούν και σε επηρεάζουν.










ειδήσεις τώραζώδια Ιουλίουζώδιαωροσκόπιααστρολογικές προβλέψειςζωδιακές προβλέψεις