Lifestyle|13.07.2022 07:43

Sherri Shepherd: Ποια είναι η «διάδοχος» της Ellen DeGeneres

Newsroom

Η ηθοποιός και κωμικός Σέρι Σέπερντ (Sherri Shepherd) δηλώνει ότι είναι έτοιμη να καλύψει το «κενό» της Έλεν ΝτιΤζένερις (Ellen DeGeneres) στην τηλεόραση. Η ίδια ετοιμάζεται για το δικό της talk show, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στη μικρή οθόνη τον Σεπτέμβριο. «Πάντα το ονειρευόμουν», δήλωσε η Σέπερντ στο περιοδικό PEOPLE. «Θέλω να κάνω τους ανθρώπους να γελούν και να αισθάνονται καλά».

Στην επερχόμενη εκπομπή της, η κωμικός θα συνεργαστεί με τον δημοσιογράφο Τζον Μάρεϊ. «Για μένα αυτή η εκπομπή είναι απόδραση. Αν είσαι μητέρα, ειδικά μαύρη όπως εγώ, υπάρχει πάντα κάτι που σε κάνει να φοβάσαι. Τώρα αφαιρούν δικαιώματα των γυναικών. Πάντα κάτι υπάρχει. Νιώθω ότι οι άνθρωποι θέλουν να ανοίξουν την τηλεόραση και να μην τα σκέφτονται όλα αυτά. Θέλω να δω κάτι που θα με κάνει να γελάσω».

Και συμπληρώνει: «Η Έλεν ΝτιΤζένερις έχει φύγει, …δεν υπάρχει πραγματικά κανείς νομίζω που να μπορεί να καλύψει αυτό το κενό, αλλά εγώ είμαι εδώ. Αν ψάχνετε για δράμα, καταστροφή, κατήφεια και μελαγχολία», η κωμικός συστήνει «να αλλάξετε κανάλι», είπε η κωμικός και μελλοντική οικοδέσποινα του ημερήσιου talk show.

Τον Σεπτέμβριο στη μικρή οθόνη το δικό της talk show «Sherri»

Η πρώην συμπαρουσιάστρια του View και αντικαταστάτρια του Wendy Williams Show ετοιμάζεται για το δικό της talk show, Sherri, το οποίο θα βγει στη μικρή οθόνη τον Σεπτέμβριο. Η 55χρονη Shepherd, η οποία συνεργάστηκε με τη Ford στο Essence Festival of Culture στη Νέα Ορλεάνη για να χαρίσει την Κυριακή ένα ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό όχημα Mach-E mustang, ήταν στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το νέο για τη νέα της εκπομπή.

Όσον αφορά την τελευταία της θητεία, αντικαθιστώντας τη Wendy Williams στην πλέον καταργημένη εκπομπή της, η Shepherd ανέφερε: «Πηγαίνοντας στη θέση της Wendy, το έκανα μέσα στο φορμάτ της και υποθέτω ότι άρεσε στους τηλεθεατές, επειδή αγαπώ την ποπ κουλτούρα, αλλά μου αρέσει να βρίσκω την ελαφρότητα και το χιούμορ μιας ιστορίας».

Για τη δική της εκπομπή, η Shepherd είπε: «Θα είναι κυριολεκτικά όλα όσα δεν μπόρεσα να εμφανίσω. Έχετε δει μόνο αποσπάσματα από αυτό που κάνω όταν είμαι καλεσμένη σε ένα talk show ή όταν ήμουν στο The View».

Η Shepherd σημείωσε: «Η Ellen [DeGeneres] έχει φύγει, και αγαπώ την Kelly Clarkson επειδή είναι φυσικά αυθεντική, αλλά οι άνθρωποι υποτιμούν έναν standup κωμικό και εδώ είναι που ερχόμαστε εμείς. Δημιουργούμε μαγεία εκεί που δεν υπάρχει, και δεν υπάρχει πραγματικά κανείς νομίζω που να μπορεί να καλύψει αυτό το κενό, αλλά εγώ είμαι εδώ και αυτό είναι που φέρνω». «Έχουν ήδη τον προϋπολογισμό για τις περούκες μου», είπε αστειευόμενη. «Τα μαλλιά, μαζί με τον κατάλληλο χώρο για να τα φιλοξενήσει όλα αυτά, είναι ένα απαραίτητο έξοδο».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

NASA Live - Νέες εικόνες από το τηλεσκόπιο James Webb: «Μία μεγάλη μέρα για την ανθρωπότητα»

Κορονοϊός: Πάνω από 4 εκατομμύρια κρούσματα στην Ελλάδα - Ξεπέρασαν τους 109 οι διασωληνωμένοι

Κοινωνικός Τουρισμός: Ξεκινούν από την Τετάρτη οι αιτήσεις για 25.000 συνταξιούχους

Sisi-mania: Η ζωή της πριγκίπισσας Σίσσυ, της μακροβιότερης Αυτοκράτειρας της Αυστρίας, έρχεται στο Netflix και στη μεγάλη οθόνη

ειδήσεις τώραΈλεν ΝτιΤζένεριςτηλεοπτική εκπομπή