Lifestyle|18.07.2022 03:39

Η Jennifer Lopez αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες για τον γάμο-έκπληξη με τον Ben Affleck - Οι πρώτες φωτογραφίες

Newsroom

Η τραγουδίστρια Τζένιφερ Λόπεζ και ο ηθοποιός Μπεν Άφλεκ παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας, όπως αναφέρουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, αφού το ζευγάρι επανενώθηκε πρόσφατα, σχεδόν 20 χρόνια αφού τράβηξαν ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή τους.

Μέσα από το νέο της πρότζεκτ, έναν ιστότοπο (οnthejlo.com) που μοιράζεται μόνη της βίντεο από σημαντικές της στιγμές αλλά και tips μόδας, ομορφιάς και ευ ζην, το βράδυ της Κυριακής αποκάλυψε τις πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο - έκπληξη στο Λας Βέγκας με τον αγαπημένο της, 18 χρόνια αφότου είχαν χωρίσει από τον προηγούμενο αρραβώνα τους, τον Ιανουάριο του 2004.

Στην τελευταία έκδοση του On the JLo, η «κυρία Jennifer Lynn Affleck» αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στον γάμο της στο Λας Βέγκας και αποδεικνύεται πλέον ότι το ζεύγος Bennifer πέταξε στην Sin City, στάθηκε στην ουρά για την άδεια μαζί με άλλα τέσσερα ζευγάρια και μετά βίας κατάφερε να φτάσει εγκαίρως στο παρεκκλήσι, αναφέρει δημοσίευμα του ew.com.

«Ήταν ευγενικοί και έμειναν ανοιχτά μέχρι αργά για λίγα λεπτά», έγραψε η κυρία Άφλεκ, «μας άφησαν να βγάλουμε φωτογραφίες σε μια ροζ Cadillac cabrio, που προφανώς κάποτε χρησιμοποιούσε ο ίδιος ο βασιλιάς (αλλά αν θέλαμε να εμφανιστεί ο ίδιος ο Έλβις, αυτό κόστιζε επιπλέον και ήταν στο κρεβάτι εκείνη την ώρα)».

Με μάρτυρες τα παιδιά τους, και τα πέντε μαζί, «ένα φόρεμα από μια παλιά ταινία και ένα σακάκι από την ντουλάπα του Μπεν», το ζευγάρι διάβασε τους δικούς του όρκους και αντάλλαξε βέρες. Η σούπερ σταρ έκανε λόγο για «τον καλύτερο δυνατό γάμο που θα μπορούσαμε να φανταστούμε».

«Περιμένετε αρκετά και ίσως ζήσετε την καλύτερη στιγμή της ζωής σας σε ένα drive through στο Λας Βέγκας στις 12:30 το πρωί στο drive through του τούνελ της αγάπης, με τα παιδιά σας και με αυτόν με τον οποίο θα περάσετε όλη την υπόλοιπη ζωή μαζί», έγραψε η τραγουδίστρια-ηθοποιός. «Η αγάπη είναι ένα σπουδαίο πράγμα, ίσως το καλύτερο από όλα - και αξίζει να περιμένεις».

Κλείνοντας το ενημερωτικό newsletter η Λόπεζ γράφει: «Με αγάπη, Κυρία Jennifer Lynn Affleck».

Για την ιστορία 

Αξίζει να αναφερθεί πως το ερωτευμένο ζευγάρι έχει ξεκαθαρίσει πως αυτή τη φορά δεν θέλει να κάνει τα ίδια λάθη, όπως στο παρελθόν. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο People τον Φεβρουάριο του 2022, η Τζένιφερ Λόπεζ δήλωσε πως ο χωρισμός τους πριν από 20 περίπου χρόνια ήταν «ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έχει κάνει στη ζωή της».

Όταν ρωτήθηκε για τις προσδοκίες της για το μέλλον, είπε μεταξύ άλλων: «Θέλω απλώς το μέλλον μου να είναι γεμάτο αγάπη και ευτυχία, με τα παιδιά μου και τον σύντροφό μου. Νομίζω ότι όλοι θέλουν απλώς να είναι ευτυχισμένοι». Σε άλλο σημείο της ίδιας συνέντευξης, η Λόπεζ υπογράμμισε: «Ήμασταν κι οι δύο μικροί και μάλλον, φοβηθήκαμε τη δημοσιότητα που έσκασε τόσο απότομα. Τώρα είμαστε κι οι δύο τόσο χαρούμενοι που ξέρουμε ότι αυτό που ζούμε είναι πιο δυνατό από όλα αυτά τα πράγματα, δεν θα αφήσουμε να μας το χαλάσουν ξανά. Είμαστε μεγαλύτεροι, εξυπνότεροι, πιο έμπειροι. Είμαστε σε διαφορετικά σημεία στις ζωές μας, έχουμε παιδιά, προσέχουμε περισσότερο. Θα το προστατεύσουμε αυτό που έχουμε με κάθε τρόπο, δεν θα χαλάσει έτσι μία τόσο όμορφη περίοδος της ζωής μας».

Λας ΒέγκαςγάμοςΜπεν ΆφλεκΤζένιφερ Λόπεζειδήσεις τώρα