Lifestyle|19.07.2022 16:00

Alex Rodriguez: Έτσι αντέδρασε όταν έμαθε για τον γάμο της Jennifer Lopez και του Ben Affleck

Newsroom

Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και ο Μπεν Άφλεκ (Ben Affleck) εδώ και κάποιες ώρες είναι παντρεμένοι. Το λαμπερό ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στο Λας Βέγκας, σε μια τελετή που ήταν όπως ακριβώς την είχαν ονειρευτεί. Ανάμεσα σε αυτούς που τους ευχήθηκαν, ήταν και ο πρώην σύζυγος τής τραγουδίστριας, Άλεξ Ροντρίγκεζ (Alex Rodriguez)

«Είναι ευτυχισμένος για εκείνη και χαρούμενος που είναι με το άτομο με το οποίο ήταν γραφτό να είναι. Ο Άλεξ είναι σε μια νέα σχέση τώρα και είναι επίσης ευτυχισμένος. Ταξιδεύει παντού και ζει τις καλύτερες στιγμές της ζωής του. Είναι πραγματικά επικεντρωμένος στην οικογένεια, την καριέρα του και αυτό που κάνει» αποκάλυψε πηγή στο Us Weekly.

«Η σχέση του με την Τζένιφερ τελείωσε και εκείνος συμβιβάστηκε με το πώς τελείωσαν τα πράγματα. Τη σέβεται και δεν της εύχεται τίποτε άλλο παρά το καλύτερο» ανέφερε, επίσης, η ίδια πηγή.

Jennifer Lopez: «Εξαφάνισε» τον Alex Rodriguez από το Instagram της

Η Τζένιφερ Λόπεζ μετά τον χωρισμό της από τον Άλεξ Ροντρίγκεζ γύρισε οριστικά σελίδα στην προσωπική ζωή της και απολαμβάνει τον έρωτα στο πλευρό του Μπεν Άφλεκ. Όπως παρατήρησαν οι θαυμαστές της, δε, μόλις χώρισε η 52χρονη σταρ έσβησε τις περισσότερες αναρτήσεις με εκείνη και τον πρώην αρραβωνιαστικό της, ενώ τον έκανε αμέσως και unfollow.

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Άλεξ Ροντρίγκεζ γνωρίστηκαν το 2005, αλλά η σχέση τους έγινε γνωστή τον Μάρτιο του 2017. Ήταν πολύ δυνατή, με τα παιδιά τους, που είχαν και οι δύο αποκτήσει από άλλους συντρόφους, να τα πηγαίνουν πολύ καλά. Δύο χρόνια αργότερα, το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του. Ωστόσο, η εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού τους ανάγκασε ν' αναβάλουν επ’ αόριστον τα σχέδια του γάμου τους. Παράλληλα, οι φήμες ήθελαν τον Άλεξ Ροντρίγκεζ να έχει απατήσει την τραγουδίστρια με τη Μάντισον ΛεΚρουά, αν και οι δυο τους ισχυρίστηκαν ότι δεν είχαν συναντηθεί ποτέ αυτοπροσώπως.

«Ήταν δυστυχισμένη και αποφάσισε ότι έπρεπε να φύγει» είχε δηλώσει πηγή στο People. «Τους άρεσε να περνούν περισσότερο χρόνο μαζί ως οικογένεια, αλλά ήταν δύσκολο να κρατήσουν την σπίθα στη σχέσης τους όταν έβλεπαν ο ένας τον άλλον κάθε μέρα» πρόσθεσε μία άλλη πηγή.

Οι φήμες ότι ο Ροντρίγκεζ ήταν «άπιστος» επιδείνωσε τη σχέση τους. «Είτε την έχει απατήσει είτε όχι, δεν έχει σημασία» εξήγησε πρόσωπο στο περιοδικό. «Η Τζένιφερ δεν μπορούσε να ανεχθεί τον φόβο και την αμφιβολία στην σχέση τους». Ευτυχώς, η Λόπεζ είναι καλύτερα σήμερα. «Η Τζένιφερ έχει περάσει τέτοιες δύσκολες καταστάσεις ξανά στο παρελθόν. Δεν είναι η γυναίκα που θα καθίσει να κλάψει». 

Για την ιστορία 

Αξίζει να αναφερθεί πως η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ είχαν ξεκαθαρίσει πως αυτή τη φορά δεν θέλουν να κάνουν τα ίδια λάθη, όπως στο παρελθόν. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο People τον Φεβρουάριο του 2022, η τραγουδίστρια δήλωσε πως ο χωρισμός τους πριν από 20 περίπου χρόνια ήταν «ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έχει κάνει στη ζωή της».

Όταν ρωτήθηκε για τις προσδοκίες της για το μέλλον, είπε μεταξύ άλλων: «Θέλω απλώς το μέλλον μου να είναι γεμάτο αγάπη και ευτυχία, με τα παιδιά μου και τον σύντροφό μου. Νομίζω ότι όλοι θέλουν απλώς να είναι ευτυχισμένοι».

Σε άλλο σημείο της ίδιας συνέντευξης, η Λόπεζ υπογράμμισε: «Ήμασταν κι οι δύο μικροί και μάλλον, φοβηθήκαμε τη δημοσιότητα που έσκασε τόσο απότομα. Τώρα είμαστε κι οι δύο τόσο χαρούμενοι που ξέρουμε ότι αυτό που ζούμε είναι πιο δυνατό από όλα αυτά τα πράγματα, δεν θα αφήσουμε να μας το χαλάσουν ξανά. Είμαστε μεγαλύτεροι, εξυπνότεροι, πιο έμπειροι. Είμαστε σε διαφορετικά σημεία στις ζωές μας, έχουμε παιδιά, προσέχουμε περισσότερο. Θα το προστατεύσουμε αυτό που έχουμε με κάθε τρόπο, δεν θα χαλάσει έτσι μία τόσο όμορφη περίοδος της ζωής μας».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

γάμοςΆλεξ Ροντρίγκεζειδήσεις τώραΛας ΒέγκαςΜπεν ΆφλεκΤζένιφερ Λόπεζ