Lifestyle|25.07.2022 13:13

Victoria Beckham: Τραγουδά το «Stop» των Spice Girls σε βραδιά καραόκε και γίνεται viral

Newsroom

Η Victoria Beckham (Βικτόρια Μπέκαμ) θυμήθηκε το μουσικό της ξεκίνημα στις Spice Girls ως Posh Spice και ενώ βρίσκεται για διακοπές στη Γαλλία, τραγούδησε σε καραόκε τραγούδι του διάσημου συγκροτήματος του οποίου ήταν μέλος.

Ο David Βeckham ανέβασε βίντεο από τη μοναδική στιγμή, όπου η πρώην Spice Girl τραγουδά την επιτυχία του 1997 Stop από το άλμπουμ τους Spiceworld. Το ζευγάρι βρισκόταν σε μπαρ στο Σαν Τροπέ όταν η Victoria επέδειξε τις φωνητικές της ικανότητες σαν πρώην popstar, ενώ παράλληλα θυμήθηκε όλη τη χορογραφία, καθώς την πλαισίωναν τα μέλη της οικογένειάς της σαν χορευτές.

Ο David Βeckham έβαλε λεζάντα στο βίντεο: «Βραδιά καραόκε με τη μία και μοναδική Posh Spice».

 

Όπως είναι φυσικό οι θαυμαστές της Victoria Beckham ξετρελάθηκαν με την παρουσία της ανακαλώντας τις παλιές ένδοξες στιγμές των Spice Girls και τα σχόλια πήραν φωτιά: «Για πάντα το αγαπημένο μου Spice girl», έγραψε κάποιος. Ένας δεύτερος μοιράστηκε: “Το αγαπώ αυτό! Και όμορφη και επιτυχημένη”. Ένας άλλος αστειεύτηκε: “Επιτέλους μπορώ να δω και τη διασκεδαστική πλευρά της”.

Στο πρόσφατο εξώφυλλό της για τη Vogue Australia, η Beckham αποκάλυψε ότι, από τα άλλα τέσσερα μέλη τoυ γκρουπ που την έκανε διάσημη, εκείνη είχε το υψηλότερο budget για ρούχα. «Οι άλλες Spice Girls δεν ασχολούνταν πραγματικά με τη μόδα, οπότε ήμουν τυχερή που μπορούσα να πάρω το μεγαλύτερο μέρος του προϋπολογισμού», δήλωσε. 

Έρχεται νέα σειρά ντοκιμαντέρ για τον David Beckham

Νέα σειρά ντοκιμαντέρ έχει στα πλάνα του το Netflix, σχετικά με τη ζωή του σταρ του ποδοσφαίρου Ντέιβιντ Μπέκαμ. Η υπηρεσία streaming ανακοίνωσε ότι ο 47χρονος Μπέκαμ και η οικογένειά του θα εμφανιστούν σε μια σειρά πολλών επεισοδίων για τη ζωή και την καριέρα του δημοφιλούς αθλητή. O Μπέκαμ ανακοίνωσε με ενθουσιασμό τα νέα με ανάρτησή του στο Instagram.

 

«Ο Μπέκαμ και η οικογένειά του θα δώσουν συνεντεύξεις και θα μοιραστούν προσωπικά εικόνες από τη ζωή τους - για να αφηγηθούν πλήρως την ιστορία του πώς έγινε ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους αθλητές όλων των εποχών» αναφέρεται σε ανάρτηση του Netflix.

Σε δελτίο Τύπου, το Netflix διευκρινίζει ότι η σειρά ντοκιμαντέρ θα εξερευνά τα παιδικά του χρόνια σε οικογένεια της εργατικής τάξης στο Ανατολικό Λονδίνο και την ορμή και την αποφασιστικότητα που τον έκαναν έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους αθλητές όλων των εποχών. Η σειρά περιλαμβάνει πλάνα προσωπικού αρχείου από τα τελευταία 40 χρόνια και συνεντεύξεις με τον Μπέκαμ, την οικογένειά του, τους φίλους του και πρόσωπα-κλειδιά στην πορεία του. Ο Φίσερ Στίβενς θα σκηνοθετήσει τη σειρά και εκτελεστικός παραγωγός θα είναι ο Τζον Μπάτσεκ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ντέιβιντ ΜπέκαµSpice GirlsΒικτόρια Μπέκαμειδήσεις τώρα